Başkan Dutlulu ve İlçe Belediye Başkanları Yeni Yıl Projelerini Değerlendirdi
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, yeni yılda Manisa genelinde hayata geçirilecek hizmet ve projeleri değerlendirmek üzere ilçe belediye başkanlarıyla bir araya geldi.
Toplantıya; Soma Belediye Başkanı Sercan Okur, Kula Belediye Başkanı Hikmet Dönmez, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Akhisar Belediye Başkanı Ekrem Kayserili ve Salihli Belediye Başkan Yardımcısı Abdülkadir Yavuz Özdem katıldı.
Gerçekleştirilen görüşmede, yeni dönemde Manisa'nın her ilçesinde planlanan yatırımlar, ortak projeler ve yerel hizmetlerde işbirliği yapılacak alanlar ele alındı.
Dutlulu: "Manisa'yı hep birlikte güzelleştireceğiz"
Toplantı sonrasında açıklama yapan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, tüm ilçe belediyeleriyle koordineli bir şekilde çalışmaya devam edeceklerini belirterek şunları söyledi: "Yeni yılda Manisa'mıza kazandıracağımız hizmet ve projelerimizle ilgili atacağımız adımları değerlendirmek üzere belediye başkanlarımızla bir araya geldik. Tüm ilçe belediyelerimizle işbirliği ve uyum içerisinde Manisa'mızı daha da güzelleştirmek için çalışmaya devam edeceğiz."
Kayserili: "Akhisar'ın geleceği için üretmeye devam edeceğiz"
Toplantıyla ilgili değerlendirmede bulunan Akhisar Belediye Başkanı Ekrem Kayserili ise, ortak hedeflerle hareket etmenin önemine vurgu yaptı: "Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Besim Dutlulu ile birlikte, yeni yılda Akhisar'ımıza kazandıracağımız hizmet ve projeler üzerine verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Birlik, uyum ve ortak hedeflerle Akhisar'ın geleceği için çalışmaya, üretmeye ve hizmet etmeye devam edeceğiz." dedi.
Toplantının, Manisa genelinde belediyeler arasında ortak planlama, dayanışma ve koordinasyonun güçlendirilmesi açısından önemli bir adım olduğu ifade edildi.