Menü akhisar6eylul
Tarih: 17.03.2026 14:15
BAŞKAN KAYSERİLİ, GENÇLİK KÜTÜPHANESİ ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

BAŞKAN KAYSERİLİ, GENÇLİK KÜTÜPHANESİ ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Facebook Twitter Linked-in

Başkan Kayserili, ekiplerin yürüttüğü çalışmalar kapsamında temel hazırlıklarının tamamlandığını ve bugün temel beton atma işleminin gerçekleştirildiğini açıkladı.

Kütüphane içerisinde çocuklar için özel bir bölüm, etüt alanları, gençlerin ders çalışıp kitap okuyabileceği alanlar ile sosyal ve spor aktiviteleri için bölümler yer alacak. Başkan Kayserili, "Hüsnü Kahraman Kültür Parkı Gölet Alanımızda yapımına başladığımız "Hasan ve Sevim Şahin Gençlik Kütüphanesi" projemizde devam eden çalışmaları yerinde inceledik.

Ekiplerimiz tarafından yürütülen çalışmalarda temel hazırlıklarının ardından bugün temel beton atma işlemi gerçekleştirildi.

İçerisinde çocuk kütüphanesi ve etüt alanının yer alacağı; gençlerimizin ders çalışıp kitap okuyabileceği, sosyal ve spor alanlarıyla zenginleştirilen nitelikli bir yaşam alanını Akhisar'ımıza kazandırmanın heyecanı içerisindeyiz. Hayırlı olmasını dilerim."ifadelerini kullandı.




Orjinal Habere Git
BAŞKAN KAYSERİLİ, GENÇLİK KÜTÜPHANESİ ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ BAŞKAN KAYSERİLİ, GENÇLİK KÜTÜPHANESİ ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ BAŞKAN KAYSERİLİ, GENÇLİK KÜTÜPHANESİ ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ BAŞKAN KAYSERİLİ, GENÇLİK KÜTÜPHANESİ ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ BAŞKAN KAYSERİLİ, GENÇLİK KÜTÜPHANESİ ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ BAŞKAN KAYSERİLİ, GENÇLİK KÜTÜPHANESİ ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ
— HABER SONU —