18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında CHP Akhisar İlçe Teşkilatı da üzüm hoşafı ve bulgur pilavı dağıttı. İlçe Lokalinde 13.00'de düzenlenen etkinliğe CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, İlçe Başkanı Umut Çavuş, yönetimi, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Konu üzerine konuşan İlçe Başkanı Çavuş "Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Kurtuluş Savaşımızın tüm isimsiz kahramanlarının önünde saygıyla eğiliyoruz. Ruhları şad olsun." dedi.
Milletvekili Bakırlıoğlu ise "Bugün biliyorsunuz 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıldönümü aynı zamanda şehitler günü. Bu vesileyle 18 Mart'ta Çanakkale'de, Kurtuluş Savaşımızdan bu güne kadar başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu toprakların geleceği için, bu toprakların bağımsız ve özgür kalması için canlarını veren tüm şehitlerimize ve gazilerimize baş sağlığı diliyorum, Allah'tan rahmet diliyorum. Böyle güzel bir organizasyonu tertip ettiği için başta İlçe Başkanımız olmak üzere CHP İlçe Teşkilatına teşekkür ediyorum." dedi.
Belediye Başkanı Dutlulu'da; "18 Mart Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programımız sabah Akhisar Şehitliği'nde başladı. Ardından Bülent Ciğeroğlu Kültür Merkezi'nde okullarımızın düzenlediği programa katıldık. Şimdi İlçe Başkanlığımızın pilav hayrındayız. Allah hayırlarını kabul eylesin. Aynı zamanda tüm şehitlerimizi, tüm gazilerimizi buradan rahmet ve saygıyla anıyoruz." ifadelerini kullandı.