Menü akhisar6eylul
Tarih: 30.04.2025 13:32
YAPI HASARLARI İÇİN ÇÖZÜM TOPLANTISI YAPILDI

YAPI HASARLARI İÇİN ÇÖZÜM TOPLANTISI YAPILDI

Facebook Twitter Linked-in

Akhisar'da 2020 yılında meydana gelen depremlerde hasar gören ahırların yeniden yapımıyla ilgili önemli bir toplantı gerçekleştirildi. Akhisar Kaymakamı Mustafa CAN başkanlığında düzenlenen toplantı, Akhisar Kaymakamlığı toplantı salonunda yapıldı.
Toplantıya, hak sahipleri ile birlikte Dolmadeğirmen köyü başta olmak üzere depremden etkilenen köylerin muhtarları da katıldı. Toplantıda, hasar gören ahırların inşasıyla ilgili süreçler, hak sahipliği durumu, yapılacak yapılar için izlenecek prosedürler ve vatandaşların soruları ele alındı. Toplantı, katılımcıların görüş ve önerilerinin alınmasıyla sona erdi.




Orjinal Habere Git
YAPI HASARLARI İÇİN ÇÖZÜM TOPLANTISI YAPILDI YAPI HASARLARI İÇİN ÇÖZÜM TOPLANTISI YAPILDI YAPI HASARLARI İÇİN ÇÖZÜM TOPLANTISI YAPILDI YAPI HASARLARI İÇİN ÇÖZÜM TOPLANTISI YAPILDI
— HABER SONU —