AKHİSAR FEDERASYON KUPASINDA YARI FİNALDE

AKHİSAR FEDERASYON KUPASINDA YARI FİNALDE

TBL Federasyonu Kupası Final Grubu müsabakasında Akhisar Belediye, Ankara DSİ ile oynadığı mücadeleyi 73-72´lik skorla kazanarak kupada yarı finale yükseldi.

TBL Federasyonu Kupası Final Grubu müsabakasında Akhisar Belediye, Ankara DSİ ile oynadığı mücadeleyi 73-72´lik skorla kazanarak kupada yarı finale yükseldi. Konya´da Selçuklu Belediyesi Spor Salonu´nda 25 Ocak (dün) Perşembe günü saat 16.00´da oynanan TBL Federasyon Kupası Final Grubu´nda Akhisar Belediye, Ankara DSİ ile oynadığı mücadeleyi 73-72´lik skorla kazanarak Bahçeşehir Koleji ile 26 Ocak (bugün) Cuma Saat 18.30 finale yükselmek için karşılaşacak. Bahçeşehir Koleji ise Selçuklu Belediye´yi 79-72 ile geçerek son dörde kalmayı başardı.

Akhisar Belediye, Ankara DSİ ile oynadığı müsabakanın hakemliklerini Yücel Çilingir, Murat Ciner, Yiğit Gönültaş üçlüsü yaptı. İlk Periyodu Akhisar Belediye, Ankara DSİ karşısında 20-17 önde bitirdi. İkinci periyodu da Akhisar Belediye, Ankara DSİ önünde 41-36 bitirerek soyunma odasına gitti.

Müsabakanın üçüncü periyodunda Ankara DSİ, Akhisar Belediye´ye üstünlük sağladı.(48-57). Son periyotta kontrolü eline alan Akhisar Belediye, Ankara DSİ´yi 73-72´lik skorla mağlup ederek adını kupada yarı finale yazdırdı. Akhisar Belediyede Serhat Uğur 18 sayı ile maçın adamı seçildi. Çağdaş Erdoğan 16, Berkay Kansu 11 sayı üretti. Ankara DSİ´de ise Alihan Deniz Genç 24, Gökhan Orçun Tunca 17, Adnan Önder Külçebaş 12 sayıları galibiyet için yetmedi.