Tarih: 28.08.2019 15:49

AKHİSAR´DA DOĞALGAZSIZ EV KALMAYACAK

Facebook Twitter Linked-in

Akhisar Belediyesi Encümen Üyesi Sezgin Akkaynak, AKSA Doğalgaz´ın Manisa´da düzenlediği toplantıya katılarak, gerçekleşecek yatırımlar hakkında fikir alışverişinde bulundu ve Akhisar´ın sorunlarını dile getirdi. 

Toplantıya Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Aksa Doğalgaz Başkan Yardımcısı Alper Konyalı ve diğer yetkililer katıldı. Aksa Doğalgazın Manisa´da 1 Ocak 2018 ile 31 Aralık 2018 arasında yaptığı yatırımlarının anlatıldığı toplantıda, Akhisar´ın doğalgaz hizmeti beklediği mahalleler de masaya yatırıldı.

Akhisar´ın Hacıishak, Efendi, Seyitahmet ve Cumhuriyet Mahallelerindeki doğalgaz ihtiyacını dile getiren Akhisar Belediyesi Encümen Üyesi Sezgin Akkaynak, AKSA doğalgaz yetkililerinden aldığı bilgilere göre 2019 yılının sonu 2020 yılının başına kadar Akhisar´ın doğalgaz sorunu çözülecek. Akkaynak, Akhisar Belediyesi olarak konunun takipçisi olacaklarını dile getirerek Akhisar halkının doğalgaza kavuşması için her türlü girişimi yapacaklarını ifade etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —