Akhisarlı kasaplar deprem bölgesinde

Akhisarlı kasaplar deprem bölgesinde

Deprem bölgesindeki vatandaşlara köfte-ekmek-ayran ve su yardımı yapmak için yola çıkan Akhisarlı 15 kasap Hatay’da çalışmalarına başladı.

Akhisar’da faaliyet gösteren 62 kasabın desteği ile toplanan 1 ton 500 kilogram kıymadan elde edilen köfte, 12 bin adet ekmek ve 12 bin adet ayran dağıtımı yapacak heyet Hatay Merkez’de ilk çalışmalarına başladı.

Yüzyılın afeti olarak adlandırılan depremler sonrası bölgedeki depremden etkilenen vatandaşlara ve faaliyet gösteren ekiplere yönelik yapılan yardıma Akhisar Belediyesi de çadır desteğinde bulundu.

Konu üzerine açıklama yapan Belediye Başkanı Dutlulu “Akhisarlı kasaplar, afet bölgesinde depremzedelere, askerimize, polisimize köfte ekmek dağıtımına başladı. Emek ve desteklerinden dolayı hepsine teşekkür ederim.” dedi.


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


YÜZLERCE SİKKE VE OBJEYE EL KONULDU

AKHİSAR’IN YILDIZ KIZLARI FİNALLERDE BOY GÖSTERİYOR

CHP AKHİSAR KADIN KOLLARI’NDAN KADINLAR GÜNÜ’NDE ANLAMLI BULUŞMALAR

AKHİSAR İLÇE SPOR KULÜBÜ ÜÇ KATEGORİDE GALİBİYETLE DÖNDÜ

AKHİSARLI GENÇLER ÇANAKKALE’NİN TARİHİYLE BULUŞTU

AK PARTİ TEŞKİLATLARI RAMAZAN’DA BİR ARAYA GELDİ

FERDİ DEREN İLE BERBER KOLTUĞU’NDA RAMAZAN ÖZEL