BÜYÜKŞEHİR’DEN AKHİSARLI ÖZEL ÖĞRENCİLERE MANİSA GEZİSİ

BÜYÜKŞEHİR’DEN AKHİSARLI ÖZEL ÖĞRENCİLERE MANİSA GEZİSİ

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Akhisar Belediyesi işbirliğinde Akhisar Özel Eğitim ve Uygulama Okulu öğrencileri ile birlikte velilerinin katılımıyla Manisa gezisi düzenlendi.

Sabah saatlerinde Şehzadeler Park’ta başlayan gezi kapsamında, Tıp Tarihi Müzesi, Sultan Camii ve Osmanlı Müzesi ziyaret edildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar Belediyesi işbirliğinde Akhisar Özel Eğitim ve Uygulama Okulu öğrencilerinin katıldığı Manisa gezisi gerçekleştirdi. Şehrin tarihi ve turistik noktalarını ziyaret eden kafileye, Akhisar Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Seyyare Aslan, Sosyal Hizmetler ve Engelliler Komisyonu Başkanı Ruhan Tatlıdil, Büyükşehir ve Akhisar Belediyesi görevlileri ile öğretmenler eşlik etti. Gezi programı, sabah saatlerinde Şehzadeler Park ve Masal Park ziyaretleriyle başladı. Daha sonra Tıp Tarihi Müzesi ve Sultan Camii ziyaret edildi. MASKİ Yemekhanesi’nde verilen öğle yemeği molasının ardından kafile, Yunusemre Kültür Parkı’nda bulunan Osmanlı Müzesi’ni gezerek programı tamamladı. Özel öğrenciler ve veliler, düzenlenen geziyle kentin tarihi ve kültürel mirasını yakından tanıma fırsatı buldu.


Haber Kaynak : haber merkezi


3 ARALIK’TA ANLAMLI BULUŞMA: “ENGELLİLER GÜNÜ” DEĞİL, VİCDANLARIMIZI YENİDEN İNŞA ETME GÜNÜ

VALİ ÖZKAN, KASIM AYI ASAYİŞ RAPORUNU AÇIKLADI: “MANİSA’NIN HUZURU İÇİN KARARLIYIZ”

AKHİSAR’DA 18 YIL HAPİS CEZASI BULUNAN HIRSIZLIK ŞÜPHELİSİ YAKALANDI

BAŞKAN DUTLULU’DAN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE NEFES ALDIRAN ULAŞIM ÇÖZÜMÜ

AK PARTİ AKHİSAR GENÇLİK KOLLARINDAN EMNİYET MÜDÜRÜ TAŞAN’A ZİYARET

AKHİSAR BELEDİYESİ, İZMİR’DEKİ 19. ULUSLARARASI TURİZM FUARI’NDA ZEYTİN VE KÜLTÜR MİRASINI TANITTI

AKHİSAR’IN KIRSAL MAHALLELERİNDE MEZARLIK DÜZENLEMELERİ VATANDAŞTAN TAM NOT ALDI