Deprem bölgesine uyku tulumu dikiyorlar

Deprem bölgesine uyku tulumu dikiyorlar

Gönüllü öğretmenler ve okul personeli tarafından deprem bölgesi için uyku tulumu dikimi yapılıyor.

Akhisar Zeynep Gülin Öngör Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve personeli TYH Tekstil Atölyesi Üretim bandında deprem bölgesindeki depremzedelerin kullanımına sunulmak üzere uyku tulumu üretimine başladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Erdem konu üzerine yaptığı açıklamada; “Büyük emek vererek bu zorlu günlerde her yönde desteğini eksik etmeyen Okul Müdürü Nazan Bahar başta olmak üzere, tüm idarecilerimize, öğretmenlerimize ve personelimize teşekkür ederiz. Üretimin yapıldığı TYH Tekstil Atölyesi’ne, bizlere sağlamış oldukları imkân için minnettarız. Emeği olan, elini taşın altına koyarak biz de varız diyen herkesten Allah razı olsun.” ifadelerini kullandı.

Günlük üretimde net bir sayınının verilmesinin mümkün olmadığı, üretim kapasitesinin önümüzdeki günlerde daha da artacağı bilgisine ulaşıldı.


Haber Kaynak : haber merkezi


YÜZLERCE SİKKE VE OBJEYE EL KONULDU

AKHİSAR’IN YILDIZ KIZLARI FİNALLERDE BOY GÖSTERİYOR

CHP AKHİSAR KADIN KOLLARI’NDAN KADINLAR GÜNÜ’NDE ANLAMLI BULUŞMALAR

AKHİSAR İLÇE SPOR KULÜBÜ ÜÇ KATEGORİDE GALİBİYETLE DÖNDÜ

AKHİSARLI GENÇLER ÇANAKKALE’NİN TARİHİYLE BULUŞTU

AK PARTİ TEŞKİLATLARI RAMAZAN’DA BİR ARAYA GELDİ

FERDİ DEREN İLE BERBER KOLTUĞU’NDA RAMAZAN ÖZEL