Tarih: 01.03.2019 11:35

DUTLULU, ?AKHİSAR BELEDİYESİ, TÜRKİYE´YE ÖRNEK OLACAK?

Facebook Twitter Linked-in

Millet İttifakı´nın Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Sırtköy, Süleymanköy ve Üçavlu Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti´nin Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Sırtköy, Süleymanköy ve Üçavlu Mahallelerini ziyaret ederek mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi. ´Akhisar´a en iyi hizmeti getirmek içi bu yola çıktık´ diyen Dutlulu, coşkuyla karşılandı. Mahalle sakinleri, yeni, genç ve dinamik bir belediye başkanının Akhisar için daha iyi olacağını dile getirirken, Dutlulu da Akhisar Belediyesi´ni Türkiye´de parmakla gösterilen bir belediye haline getireceğini söyledi.

Akhisar´da bir değişiklik gerektiği söylemini çok sık duyduğunu ifade eden Besim Dutlulu, ?Akhisar´a değişim şart´ dedi. Dutlulu konuşmasında şu ifadelere yer verdi: ?Son 15 yıldır ilçemize yapılanlar da yapılmayanlar da ortada. Biz diyoruz ki; Akhisar´a farklı bir belediyecilik anlayışı lazım. Biz bu belediyecilik anlayışını Akhisar´a getireceğiz. Akhisar´da artık değişim zamanı geldi. Akhisar için çok güzel projelerimiz var. İlçemizi sadece Manisa´da değil Türkiye´de parmak ile gösterilen bir belediye haline getireceğiz. Akhisar Belediyesi Türkiye´ye örnek olacak. Bunun için çok çalışacağız. Projelerimizi bu fikir doğrultusunda hayata geçireceğiz. Akhisar´ı Akhisarlılar ile aydınlık bir geleceğe taşıyacağız.?

Mahalle ziyaretlerine CHP Manisa Milletvekili Vehbi Bakırlıoğlu, CHP İlçe Başkanı İsmail Fikirli, İyi Parti İlçe Başkanı Mustafa Kındıroğlu ve Millet İttifakı´nın meclis üyeleri de katıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —