Tarih: 23.05.2018 10:29

EĞİTİM BİR-SEN´DEN ÜYELERİNE VE EĞİTİM ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR

Facebook Twitter Linked-in

Eğitim Bir-Sen Akhisar Temsilciliği Yönetim Kurulu sendika hizmet binasında 4688 Sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları Kanununa göre  15 Mayıs sendikalı personel sayılarına göre her yıl imzalanan mutabakat metnine göre Akhisar´da bir basın açıklamasında bulunarak üyelerine ve eğitim çalışanlarına teşekkür etti.

Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Akhisar İlçe Temsilcisi Süleyman Erdem şunları belirtti; ?İnanmış ve adanmış dava adamları  tarafından Erdemliler Hareketi olarak kurulan Eğitim Bir-Sen´in dava bayrağını  Akhisar´ımızda taşıyan bizler, sizlerden aldığımız destek ve güvenle 2017/2018 Eğitim-Öğretim Yılı Akhisar  mutabakatına göre yıllardan bu yana gelen geleneği bozmadan,kararlı bir şekilde açık ara farkla Eğitim iş kolunda 709 üye sayısına ulaşarak yetkiyi tazeledik.Akhisar´ımızda Eğitim Bir-Sen´e olan güvenin ve inancın artarak devam etmesi ve üye sayılarımızın her geçen gün artmasında emeği geçen desteklerini daima yanımızda hissettiğimiz başta üyelerimiz olmak üzere;Okul ve Kurumlarımızda Sendikamızın adeta birer simgesi olan, her  türlü çalışmada yanımızda olan,gece gündüz demeden programlarımıza katılan ve organize eden Uçbeylerimiz Okul-Kurum Temsilcilerimize;Çalışma hayatında bayanlarında yerinin olduğunu yaptığı çalışmalarla gösteren, fedakar Bayanlar Komisyonu Üyelerine; Sendikamızın bu günlere gelmesinde emeği olan,davamızda taşı taş üstüne koyan eskimez başkanlarımız, yönetim kurullarımız ve delegelerimize ve tüm eğitim çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Allah hepinizden razı olsun.?

Erdem; ?Sendikacılığa farklı bir soluk ve bakış açısı getiren Eğitim Bir-Sen´in farkının problem odaklı değil; çözüm odaklı çalışmak olduğunu vurguladı.Yapmış olduğumuz sendikacılıkta yine kendi yaptıklarımızı, yapacaklarımızı ve çözüm önerilerini söylemeye devam edeceğiz. Okul-okul,kurum-kurum çalışmalarımıza durmadan eğitim çalışanlarından aldığımız güçle devam edeceğiz. Çözümün ve yeniliklerin adresi olmaya devam edeceğiz.Bu günler Eğitim Bir-Sen ailesi olarak  onur,mutluluk  verici. Daha güzel çalışmalara üyelerimizle, çok kıymetli eğitim çalışanlarıyla hep birlikte imza atacağız. ?En Büyük Gücümüz Örgütlülüğümüz? anlayışıyla, İlkelerimize bağlı kalarak Eğitim Bir-Sen ailemizi hep birlikte büyütmeye devam edeceğiz. Yürüyeceğiz hiç yorulmadan hep birlikte sizlerle yürüyeceğiz.? Dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —