FEDERASYON KUPASINDA FİNAL OLMADI

FEDERASYON KUPASINDA FİNAL OLMADI

TBL Federasyonu Kupası Final Grubu müsabakasında Akhisar Belediye, Bahçeşehir Koleji ile oynadığı yarı final maçında müsabakayı 84-92´lik skorla kaybederek kupada finale yükselemedi.

TBL Federasyonu Kupası Final Grubu müsabakasında Akhisar Belediye, Bahçeşehir Koleji ile oynadığı yarı final maçında müsabakayı 84-92´lik skorla kaybederek kupada finale yükselemedi. Konya Selçuklu Belediyesi Spor Salonu´nda 26 Ocak (dün) Cuma günü saat 18.30´da oynanan TBL Federasyon Kupası Final Grubu´nda Akhisar Belediye, Bahçeşehir Koleji ile oynadığı mücadeleyi 84-92´lik skorla kaybederek 28 Ocak (yarın)Pazar Saat 16.00´da oynanacak finale yükselemedi.

Bahçeşehir Koleji ise 28 Ocak (yarın)Pazar Saat 16.00´da finalde Türk Telekom ile karşılaşacak. Türk Telekom, 83-68´lik skor ile Antalyaspor´u yenerek finale çıkmıştı.

Akhisar Belediye ile Bahçeşehir Koleji oynadığı müsabakanın hakemliklerini Önder Yılmaz, Aydın Karaçam, Yiğit Gönültaş üçlüsü yaptı. İlk Periyodu Akhisar Belediye, Bahçeşehir Koleji karşısında 24-21 önde bitirdi. İkinci periyodu da Akhisar Belediye, Bahçeşehir Koleji önünde 38-37 bitirerek soyunma odasına önde gitti. Müsabakanın üçüncü periyodu da 63-63 eşitlikle son buldu. Son periyotta kontrolü eline alan Bahçeşehir Koleji´ne karşılık veremeyen Akhisar Belediye parkeden 84-92´lik skorla mağlup ayrılarak adını kupada finale yazdıramadı.

Akhisar Belediye de Kenan Bajramoviç´in 30 sayısı final için yeterli olmadı. Mert Eken 12, Berkay Kansu 12, Serhat Uğur 11 sayı üretti.  Bahçeşehir Koleji´nde ise Hakan Yapar 19, Dewayne White JR 19, Kerem Gönlüm 16, Michale Andre Dixon Jr 15 sayıları final getirdi.




AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

AKHİSARSPOR, PROFESYONEL LİGLERE VEDA ETTİ

OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET