Tarih: 12.01.2022 13:05

GÜLBEYAZ-I ZİYAFET BASIN MENSUPLARINI AĞIRLADI

Facebook Twitter Linked-in

Akhisar’ın önde gelen iş insanlarından Taşkıran ailesinin her sene geleneksel olarak düzenlediği “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Kutlama Kahvaltısı” Gülbeyaz-ı Ziyafet’in ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

11 Ocak Çarşamba günü saat 10.00’da İzmir-İstanbul yolu üzerindeki Gülbeyaz-ı Ziyafet Kuzu Çevirme’de işletme sahipleri Cengiz, Cem, Mustafa ve babaları Şaban Taşkıran’ın konuğu olan yerel basın mensupları, sohbet havasında gündem konuları üzerine fikir alış verişinde bulunmayı ihmal etmediler. Covıd-19 süreci, ekonomik durum, Akhisar’da meydana gelen değişimler, özellikle gıda sektöründeki faaliyetler üzerine istişareler gerçekleştirildi. Uzun yıllar bu sektördeki deneyimleri ile ön plana çıkan Taşkıran ailesi, başarının asıl sırrının yaptığın işteki özverili çalışma, titizlik, temizlik ve içerisinde pişmek olduğuna dikkat çektiler. İşletmede Akhisar’ın yerel lezzetlerini; Akhisar köfte, kasap köfte, Edirne Yaprak Ciğer, Tava Tavuk Çeşitleri, Kuzu Saç Tava, Tandır Kokoreç ve ünü Türkiye sınırlarını aşmış Kuzu Çevirme, çorba, kahvaltılık gibi tüm yemek çeşitlerini bulmak mümkün, sulu yemek çeşitleri haricinde.

Konu üzerine Cem Taşkıran’ın gazetemize verdiği ufak demeçte çok kısa süre içerisinde, 2022 hedeflerinde ortakları olan Köfteci Ramiz; Taşkınlar Ailesi ile birlikte otoyolda kurdukları Ramiz & Ziyafet şubesini İstanbul’a taşıma ve diğer ortak kurdukları SuperDuo Fast Food markasını ilçemizdeki Alışveriş Merkezinde ve diğer Alışveriş Merkezlerinde açma projeleri olduğunu, hem Akhisar halkının, hem Türkiye geneli Francise başvuruları değerlendirerek Super Duo markasını emin adımlarla büyütme ve tüm Türkiye’nin hizmetinde olmak istediklerini belirtti. Basın mensuplarına değer verilmesi gerektiği üzerine aile olarak fikir birliği içerisinde olduklarını da belirten Cem, yerel basının sıkıntılı süreçten geçtiğini, Covıd-19 salgınının ekonomik etkilerinin ülke genelinde hissedildiğini belirterek, tüm basın emekçilerinin gününü bir kez daha kutladı. Kahvaltı anı fotoğrafı çektirilmesi, karşılıklı iyi temennilerde bulunulması ile son buldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —