GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

KAFE KOOP HİZMETE BAŞLIYOR

KAFE KOOP HİZMETE BAŞLIYOR

Tüm çalışanları kadınlardan oluşan ve Akhisar Kadın Kooperatifi tarafından işletilen, kentin en gözde mekanlarından biri olmaya aday Kafe Koop, 7 Haziran Pazartesi günü kapılarını açıyor.

Akhisar Kadın Kooperatifi bünyesinde bir araya gelen ‘üreten kadınlar’ tarafından işletilecek olan Kafe Koop, birbirinden lezzetli menüleri ve ferah ortamıyla Akhisarlılar ile buluşuyor. Akhisar Belediyesi tarafından, Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi’nde kafe olarak düzenlenen alanın işletmeciliğini üstlenen Akhisar Kadın Kooperatifi, tüm hazırlıklarını tamamlayarak açılış için gün saymaya başladı.

Yapılan her alışverişin, emeği ve varlığıyla hayatı güzelleştiren kadınların, sosyal ve ekonomik olarak var olma mücadelesine destek olacağı belirtilen kafede, Akhisar Kadın Kooperatifi tarafından üretilen sağlıklı ve kaliteli ürünler yer alıyor.


Haber Kaynak : haber merkezi


3 ARALIK’TA ANLAMLI BULUŞMA: “ENGELLİLER GÜNÜ” DEĞİL, VİCDANLARIMIZI YENİDEN İNŞA ETME GÜNÜ

VALİ ÖZKAN, KASIM AYI ASAYİŞ RAPORUNU AÇIKLADI: “MANİSA’NIN HUZURU İÇİN KARARLIYIZ”

AKHİSAR’DA 18 YIL HAPİS CEZASI BULUNAN HIRSIZLIK ŞÜPHELİSİ YAKALANDI

BAŞKAN DUTLULU’DAN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE NEFES ALDIRAN ULAŞIM ÇÖZÜMÜ

AK PARTİ AKHİSAR GENÇLİK KOLLARINDAN EMNİYET MÜDÜRÜ TAŞAN’A ZİYARET

AKHİSAR BELEDİYESİ, İZMİR’DEKİ 19. ULUSLARARASI TURİZM FUARI’NDA ZEYTİN VE KÜLTÜR MİRASINI TANITTI

AKHİSAR’IN KIRSAL MAHALLELERİNDE MEZARLIK DÜZENLEMELERİ VATANDAŞTAN TAM NOT ALDI