MANİSA GÜREŞ EĞİTİM MERKEZİ SPORCULARINDAN AVRUPA ŞAMPİYONASI'NDA 2 MADALYA

MANİSA GÜREŞ EĞİTİM MERKEZİ SPORCULARINDAN AVRUPA ŞAMPİYONASI

Manisa Güreş Eğitim Merkezi sporcularından Servet Angi Bulgaristan'da düzenlenen şampiyonada Avrupa 2'ncisi, Sercan Keskin de Avrupa 3'ncüsü oldu.

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde kurulan Güreş Eğitim Merkezi, başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor. Daha önce Türk güreşine çok sayıda yıldızlar kazandıran Güreş Eğitim Merkezi, bu kez de Avrupa Şampiyonası'na damga vurdu. Bulgaristan'ın Samakov şehrinde yapılan Büyük Yıldızlar Grekoromen Avrupa Şampiyonası'nda ülkemizi temsil eden Servet Angi, 48 kiloda Avrupa 2.'ncisi olurken, Sercan Keskin de 45 kiloda Avrupa 3'ncüsü olmayı başardı.

Yunus Öztürk: "Manisa Güreş Eğitim Merkezi başarılı sporcu fabrikası gibi"

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, Avrupa Şampiyonası'nda gururumuz olan sporcuları ve antrenörlerini tebrik ederek, "Güreş Eğitim Merkezimiz, Gençlik ve Spor Bakanlığımız öncülüğünde kısa sürede başarılı sporcu fabrikası oldu. Planlı ve disiplinli çalışmalarla tarihi başarılar gelmeye devam ediyor. Manisa güreşinin geldiği nokta gurur verici. Altın çocuklarımızın önünde Olimpiyat vizesi alan Kerem Kamal örneği var. Servet ve Sercan'ın Kerem abilerinin izinde daha nice büyük başarılara imza atacağına, ilerde Olimpiyat vizesi alacaklarına yürekten inanıyorum." diye konuştu.


Haber Kaynak : haber merkezi


AKHİSAR’DA BÖLGESEL KROS LİGİ HEYECANI

MARDİN’DEKİ TÜRKİYE ORYANTİRİNG ŞAMPİYONASI’NIN BAŞHAKEMİ AKHİSARLI MORBEL OLDU

ÖĞRETMENLER GÜNÜ TURNUVALARI BÜYÜK HEYECANA SAHNE OLDU

VALİ ÖZKAN, MANİSA’YI GURURLANDIRAN ŞAMPİYON SPORCULARI MİSAFİR ETTİ

AK PARTİ AKHİSAR GENÇLİK KOLLARI GENÇLERİ HALISAHA ETKİNLİKLERİNDE BULUŞTURUYOR

AKHİSARLI DEVLER EVİNDE FARK YARATTI

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KROS COŞKUSU