Tarih: 15.02.2018 13:38

SAÇSIZLIĞA KÖKÜNDEN ÇÖZÜM

Facebook Twitter Linked-in

Özel Akhisar Hastanesi Dermatoloji Uzmanı Dr. Orhan Demirer Bilgilendiriyor; FUE (follicular unit extraction) yöntemi saç adalarının (folliküler ünite;FU) saçlı deriden 1mm ve daha küçük çaplı aletler kullanılarak yuvarlak kesilerle tek tek çıkarılması işlemidir.

Saçın arka kısmından 0,7-1 mm´lik silindirik uçlu aletler ile kökler tek tek alınır ve seyrek ya da açık bölgeye ekilir. Bir seansta ortalama olarak 2.500-3.500 saç grefti açık alana ekilebilmektedir.  Dikiş atılması gerekmez. Fue saç ekimi operasyonlarında, ekim alanına uygulanacak cm² de ki kök yoğunluğunun belirlenmesi operasyonun başarısı açısından önemlidir. Kişinin konforu bakımından daha çok bu yöntemi tercih edilmektedir. FUE tekniği verici alanda gözle görülür iz bırakmadığı için bazıları tarafından ameliyatsız yöntem olarak da adlandırılmaktadır. Lokal anestezi altında yapıldığı için ağrısız bir işlemdir. Hastanede ve ameliyathane koşullarında yapılması gereken bu işlem ortalama 6-8 saat sürmektedir.

 FUE sonrası bir gün istirahat önerilmekte sonraki gün hasta işbaşı yapabilmektedir. Ekilen saçlar 3. aydan itibaren çıkmakta, tamamının çıkması ortalama 9 ay sürmektedir. Hastanemizde Fue Yöntemi ile saç ekimi operasyonlarında hizmet verilmektedir.

 Neden FUE

Detaylı Bilgi ve Randevu için 0236 404 0 404




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —