Tarih: 11.05.2018 17:29

TAMER AKKAL İLÇE ZİYARETLERİNDE AKHİSAR´I ZİYARET ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti 27. Dönem Manisa Milletvekili Aday Adayı Tamer Akkal, Akhisar, Kırkağaç ve Gördes İlçe Başkanlıklarına bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

24 Haziran Genel seçimleri için Manisa´dan Milletvekilliği Aday Adaylığına soyunan İYİ Partili Tamer Akkal, ekibiyle birlikte partisinin Gördes 1. İlçe Kongresi´ne katıldı. Gördes´te tek liste ile yeniden başkanlığa seçilen Ümran Özer´i tebrik eden Akkal ve ekibi, ardından Kırkağaç ve Akhisar İlçelerine ziyaretler gerçekleştirdi. Kırkağaç İlçe Başkanı Levent Komşu´nun iş yerinde misafir ettiği Tamer Akkal ve ekibi edilen sohbetin ardından Akhisar ilçesine hareket ettiler.

Akhisar´da Milletvekili Aday Adayı Av. Aslı Öz´ü tebrik etti

Akhisar İlçe Başkanlığı´nda ilçe başkanı Mustafa Kındıroğlu ve yönetimini ziyaret eden Akkal, Kurucu ilçe başkanı ve şimdiki 27. Dönem Manisa Milletvekili Aday Adayı Aslı Öz´ü tebrik ederek aday adaylığı sürecinde başarılar diledi. Akhisar´da büyük bir oy patlaması beklediğini ve İYİ Parti´nin zirvelere taşınacağından emin olduğunu söyleyen Akkal, Akhisar ilçe başkanı ve yönetimini özverili çalışmalarından dolayı tebrik etti.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —