Tarih: 12.10.2021 17:39

TEKNİK ADAM YILMAZ “SERİ YAKALAMAMIZ LAZIM”

Facebook Twitter Linked-in

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Akhisarspor Teknik Direktörü Muhammet Yılmaz, Sportif Direktör Bayram Ali Kaya ve takım oyuncusu Göksu Mutlu basın açıklaması gerçekleştirdi.

12 Ekim Salı günü Yılmaz Atabarut Spor Tesisi’nde basın ile bir araya gelen ekip art arda alınan mağlubiyetler, puan kayıpları üzerine değerlendirmeler yaptı. Sözü ilk olarak Teknik Adam Muhammet Yılmaz aldı. Yılmaz basını ve kamuoyunu selamlayarak başladığı konuşmasında “İki haftadır iyi oynamamıza rağmen kaybettiğimiz iki tane maç var, tabi bunlar üzücü. Sizler üzülürsünüz, taraftarlarımız üzülür ama biz yıkılırız. Sevdiklerimize, bize inanlara, güvenenlere mahcup düşüyoruz. Ama biz vazgeçmeyeceğiz takım ve kulüp olarak. Bizi her darbe biraz daha güçlendiriyor. Oyuncu, teknik ekip ve yönetim bazında beraber daha çok kenetleniyoruz. Yanlış yaptıklarımız üzerine hesap kitap yapıyoruz, oyunsal anlamda olsun saha dışında olsun.

Ben şansa inanmayan biriyim. Daha becerikli ve daha iyi oyun sergilendiği takdirde istediğimizi elde edebiliriz. Birazda istemeliyiz. Özellikle gol noktalarında daha fazla bulunmamız lazım. Mesela Tarsus maçında 8 tane girdiğimiz pozisyon var, ilk 20-25 dakikanın haricinde oyuna dahil olduğumuz bir maçtı. Deplasmanda Tarsus gibi bir takımın karşısında 8 pozisyonda önemli bir durum. Bunu da değerlendirmemiz lazım. Isparta maçı da aynı şekilde. Maçın geneline baktığımızda biz daha iyi oynadık, Isparta’da iyi bir takım. Yakaladığımız fırsatları değerlendirmemiz lazım. Herkes galibiyet istiyor. Bizlerde istiyoruz, çocuklarda istiyor, yönetimde istiyor.

SERİ YAKALAMAMIZ LAZIM

Bir hava yakalamamız lazım, bir seri yakalamamız lazım. Biz hiçbir zaman vazgeçmeyi düşünmüyoruz. Genç bir takımımız var. Bazen eksik yaptığımız işler oluyor, onları el ele hep beraber kapatacağız. Suçlama bazında işler yapmıyoruz, daha çok işin hep olumlu yanından bakıyoruz. Bardağın dolu tarafından bakmaya çalışıyoruz. Biz gittiğimiz yolun doğru olduğuna inanıyoruz ve bunu zaman gösterecek. Umarım haklı çıkarız. İçerde taraflarımıza henüz galibiyet armağan edemedik sadece iyi oyun ile teselli buluyoruz. Onlara da gün gelecek galibiyetimizi armağan edeceğiz, beraber sevineceğiz. Çünkü bizim sevincimiz de üzüntümüzde ortak. Onların desteği çok önemli. Sağ olsunlar maç sonrasında yine takımı tribüne çağırıp desteklerini gösterdiler. Takımımız genç oyunculardan oluşuyor, taraftarın desteği, bağırıp tezahürat yapmaları onları daha çok motive eder. Önümüzde Pendik maçı var. Ben sene başından beri söylüyorum hiçbir takımdan korkmuyoruz. İyi oynayacağız, elimizden geleni yapacağız. Galibiyet için mücadele edeceğiz.” dedi.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Yılmaz, Gözde Haber Ajansı Muhabiri Akif Özalp tarafından iletilen “Akhisarspor taraftarları Yusuf Acer’i ilk defa izledi, 45 dakikalık performansını değerlendirir misiniz?” sorusuna “Yusuf bir sakatlık atlattı akabinde kovid-19 bulaşı söz konusu oldu ama kısa sürede toparlanıp takıma dahil oldu. Daha da uyumu artacaktır.” şeklinde yanıtladı.

Bay geçen bir haftada Akhisarspor’un çalışmaları üzerine gelen soruya da cevap veren Yılmaz “Şuan Furkan’ın sakatlığı söz konusu. Son mücadelede ayak tarağından sakatlandı. Recep sakatlanıp çıkmıştı. Mert’in bir sakatlığı vardı. Mevcut olan oyuncularımız ile arayı değerlendirdik. Elimizden geleni yapıyoruz ve bizim için iyi geçen bir hafta oldu.” dedi.

“3 PUANI ALIP DÖNECEĞİZ”

Teknik Direktör Muhammet Yılmaz’ın ardından sözü alan Akhisarspor’un gözde oyuncularından Göksu Mutlu takım değerlendirmesi yaptı. Mutlu basını ve kamuoyunu selamlayarak başladığı konuşmasında “Hocam zaten her şeyi dile getirdi. Son haftalarda istediklerimizi sahaya yansıtıyoruz ama sonuç alamıyoruz. Bunun içinde çok çalışıyoruz. Sahada herkes elinden geleni yapıyor ama sona kadar gidip değerlendiremiyoruz ve karşılığında gol yiyoruz. Biz çok iyi bir takımız, önümüzdeki hafta güçlü bir takıma deplasmana gidiyoruz. İnanarak gidiyoruz ve inşallah oradan 3 puanı alarak döneceğiz ve taraftarımızı da mutlu edeceğiz.” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —