Tarih: 11.10.2024 12:06

YRP AKHİSAR İLÇE BAŞKANI ÜNAL KAPLAN, BASINLA KAHVALTIDA BULUŞTU

Facebook Twitter Linked-in

YRP İlçe Başkanı Ünal Kaplan Kahvaltı Programında Yönetim Kurulu Tanıtımını yaptıktan sonra açıklama yaptı.

 4 Ağustos’ta Genel merkez tarafından atama ile Akhisar İlçe başkanı olduğunu söyleyen Ünal Kaplan;” Bugün burada siz değerli basın mensuplarını aramızda görmekten büyük bir mutluluk duyuyorum. Yeniden Refah Partisi Akhisar ilçe Başkanlığı olarak düzenlediğimiz İlçe Binamızın Tanıtımı ve Yönetim Kurulumuzun Tanıtımı" adlı kahvaltı programına hoş geldiniz. İlçemizdeki faaliyetlerimizi daha yakından tanıtmak, partimizin hedefleri ve çalışmaları hakkında sizleri bilgilendirmek amacıyla bu programı düzenledik. İlçe binamız, partimizin temel değerlerini yansıtan modern ve işlevsel bir mekândır. 

Yönetim kurulumuz ise ilçemizin i ihtiyaçları doğrultusunda için yoğun bir şekilde çözüm odaklı projeler geliştirmek ve toplumun her kesimine ulaşmak için yoğun bir şekilde çalışmaktadır. 

Bu kahvaltı programı, ilçe binamızın ve yönetim kurulumuzun siz değerli basın mensuplarıyla bir araya gelmesini sağlayacak değerli bir fırsattır. Burada partimizin çalışmaların, hedeflerini ve vizyonunu paylaşarak, sizlerin sorularını dinlemek ve görüşlerinizi almak istiyoruz. Sizlerin objektif yorumları ve ktkıları, partimizin daha güçlü ve etkili bir şekilde ilçemize hizmet etmesine katkı sağlayacaktır. Bu programın verimli ve keyifli geçmesini diler, katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim” dedi. 

Akhisar Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Ünal Kaplan, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Kulaoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Ebubekir Kapsız ve yönetim kurulu üyeleri Mehmet Tekin, Samet Kartal, Fikret Dalbaş, Birol Ulukaya, Vahit Adıgüzel, Osman Özkan, Hasan Sarı, Murat Akgül, Recep Ceylan, Ömer Başyiğit, Halil Acun, Bilal Akkuş, Ensar Atakulu, Turgay Akkaya, Yusuf Akdemir, Sedat Meşe, Ekrem Yılmazoğlu’ndan oluştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —