AKHİSAR HALK EĞİTİM MERKEZİNDEN UNUTULMAYACAK KONSER

 AKHİSAR HALK EĞİTİM MERKEZİNDEN UNUTULMAYACAK KONSER

Akhisar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından Bülent Ciğeroğlu Kültür Salonunda Gerçekleştirilen 1999 yılında kaybettiğimiz Devlet Sanatçısı Barış MANÇO´ yu anma konseri Akhisar halkı tarafından beğeniyle izlendi.

Akhisar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından Bülent Ciğeroğlu Kültür Salonunda Gerçekleştirilen 1999 yılında kaybettiğimiz Devlet Sanatçısı Barış MANÇO´ yu anma konseri Akhisar halkı tarafından beğeniyle izlendi.

Sunuculuğunu Akhisar Zeynep Gülin Öngör Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Müdür Baş Yardımcısı ve Edebiyat öğretmeni  Halil BONCUK, Müdür Yardımcısı ve edebiyat öğretmeni Ayşe Bilgehan KÜÇÜKTABAN´ın yaptığı gecede, Zeynep Gülin Öngör Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Müzik Öğretmeni Gülhan ALTINIŞIK, Ballıca İlköğretim Kurumu Müdür Yardımcısı ve Müzik öğretmeni Murat METİN,  Macide -Ramiz Taşkınlar Fen Lisesi Müzik öğretmeni Rengül Yazgan ALTAY, Şeyh İsa Anadolu Lisesi Müzik öğretmeni Deniz ARIÇ, Namık Oğul Anadolu Lisesi Müzik Öğretmeni Cemile Özlem KILINÇ, Atatürk Ortaokulu Müzik Öğretmeni Burak CALASIN, Ticaret Borsası Altı Eylül Müzik Öğretmeni Aysun CANDUR, Fevzi Keskinoğlu Anadolu Lisesi Müzik öğretmeni Mustafa KILINÇ, Farabi Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Müzik Öğretmeni Murat ATAŞ, Bilim Sanat Merkezi Matematik öğretmeni İzzet Onur AĞIROĞLU, Halk Eğitim Merkezi Müzik öğretmeni Melek BOZBALAK, Halk Eğitimi Merkezi Bilgisayar Öğretmeni Serkan SAYICI, Halk Eğitimi Merkezi usta öğreticileri müzik öğretmeni İlyas Mert PİŞİREN, İşaret Dili Öğretmeni Canan ERHUN, Bilgisayar Öğretmeni Semih ŞENGİDER, Gamze Abaka OKUR, Gülce TEPE ve Akhisar Halk Eğitimi Merkezi İşaret Dili Kursu Kursiyerleri görev aldı. Bülent Ciğeroğlu Kültür salonunu dolduran vatandaşlara müzik öğretmenin halk eğitim bünyesinde 2 buçuk aydır emek verdiği muhteşem  Barış MANÇO anma gecesinde tüm şarkılar işaret dili kursu  kursiyerleri tarafından çevrilen gecede konuşma yapan Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Süleyman ERDEM; ?Sayın Kaymakamım, Protokolümüzün çok kıymetli üyeleri,

Çok değerli Akhisarlılar, Basınımızın Güzide temsilcileri, Akhisar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüzce hazırlanan Barış Manço anma gecesine hoş geldiniz şeref verdiniz 1 Şubat 1999 tarihinde kaybettiğimiz devlet sanatçısı Barış MANÇO bu toprakların kadim kültürünü özümsemiş ve bunu hayatı boyunca sanatıyla harmanlamış nadir insanlardan biridir. Ülkemizi Dünyanın farklı yerlerinde ve birçok platformda temsil ederek Ülkemiz adına kültür elçiliği görevini üstlenmiş, halkımızın gönlünde kendine büyük bir yer edinmiştir. Barış MANÇO yaşadığımız toprakların kültüründen, geleneğinden, yaşayışından, inançlarından, edebiyatından beslenmiş aynı zamanda entelektüel birikimi ile sanatkâr yönünü birleştirebilmiş bir sanatçıdır. Sanatının özünü felsefesini milletimizin köklerinden ve değerlerinden alıp, çağdaş bir üslup içerisinde insanımıza sunarak kuşaklararası kültür aktarımına önemli katkılarda bulunmuştur. Bu bağlamda vefatının 20. yıl dönümüne istinaden hem şarkıları hem de televizyon programlarıyla ülkemizde ve dünyada yediden yetmişe herkesin beğenisini kazanan Barış MANÇO´ yu anma gecesi düzenliyoruz. Şunu belirtmeliyim ki bu projeyi gerçekleştirelim fikrini ortaya koyduğumuzda biraz sonra sahnede göreceğiniz tüm idareci, öğretmen ve kursiyer arkadaşlarımız gönüllülük esasına dayalı olarak projeye sahip çıktılar. 

Bizler biliyoruz ki büyük değeri olan şeyler ucuza mal olmaz; Yapılan işlerin değeri harcadığınız emek kadardır. Emek alın teri ve başarı el ele yürür. 3 ay gibi süredir emek harcanan bu gecenin başarısını da siz çok kıymetli misafirlerimize bırakıyoruz. Bu vesile ile gecenin icrasından emeği ve katkısı olan başta Sayın Kaymakamımız, Belediye başkanımız olmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Akhisar Bahçeşehir Kolejine, işbirliği yapan okullarımıza, idareci arkadaşlarımıza ve tabii ki gecenin kahramanları konserde görev olan her biri ayrı değerli öğretmen ve kursiyer arkadaşlarımıza ve kıymetli Akhisar halkına, misafirlerimize teşekkürü bir borç biliyor İyi seyirler diliyorum. Sağ olun, var olun.? diye belirtti Geceye Katılan Akhisar Kaymakamı Sabit KAYA gecenin sonunda; Akhisar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü başta olmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, gecede sahneye çıkan tüm müzik öğretmenlerine , bu konserde emeği geçen herkese ayrıca katılım sağlayan tüm konuklara teşekkürlerini sundu.

Akhisar Halk Eğitim Merkezinde görevli İşaret Dili Öğretmeni Canan Erhün, ?Bu proje kurum müdürümüz Süleyman Erdem tarafından sunuldu. Bizim de çok hoşumuz  gitti, farkındalık yaratmak adına böyle bir işe başvurduk. Öğrencilerimizle beraber çalıştık, çok güzel bir gece olacağına inanıyorum, hepinize teşekkür ediyorum? dedi.

Geceye Akhisar Kaymakamı Sabit Kaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Süleyman Erdem, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hasan Hüseyin Oktay ve Akhisarlılar katıldı.

 

 


Haber Kaynak : erhan çelik


BAŞKAN DUTLULU ODA BAŞKANLARINI AĞIRLADI

MANİSA’DA SEFO COŞKUSU

YEŞİL GÜBRELEME ÇİFTÇİ VE DOĞA DOSTU

ATLI TERAPİ VE REHABİLİTASYON PROJESİ ÖZEL ÇOCUKLARDAN TAM NOT ALDI

CHP İLÇE DANIŞMA KURULU TOPLANTISI YAPILDI

BAŞKAN DUTLULU, AKHİSARLI MUHTARLARLA BULUŞTU

MESİR TİCARET FUARI KAPILARINI 30. KEZ AÇTI