GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

ULUCAMİ´YE YENİ HAT

 ULUCAMİ´YE YENİ HAT

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar´ın Ulucami Mahallesi 383 Sokak´ta kanalizasyon hattı döşeyerek, yeni yerleşim bölgesinin altyapı ihtiyacını giderdi.

hattı döşeyerek, yeni yerleşim bölgesinin altyapı ihtiyacını giderdi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, kentin gün geçtikçe artan altyapı ihtiyacına yönelik çözümler geliştirmeye devam ediyor. Akhisar ilçesinde de MASKİ ekipleri, Ulucami Mahallesi 383 Sokak´ta kanalizasyon hattı imalatı gerçekleştirdi. Yerleşime yeni açılan sokakta daha önce hat bulunmaması nedeniyle yaşanabilecek sorunlar engellenerek, bölgede ikamet edecek vatandaşa gerekli atıksu altyapısı temin edildi.

?Dilekçemin karşılığını 24 saat geçmeden aldım?

Ulucami Mahalle Muhtarı Nesime Şakrak, ?Mahallemizde yeni muhtar seçilmeme rağmen ilk dilekçemin karşılığını 24 saat içinde MASKİ´den aldım. Yeni yerleşim alanımızın altyapı ihtiyacı için müracaat ettiğimde ertesi gün çalışmalara başlayan MASKİ ekipleri beni yeni muhtar olarak çok memnun etti. İnşallah her zaman böyle güzel hizmetlerle yeni dönemimize devam ederiz. Bizlere bu hizmetleri kazandıran Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün´e ve MASKİ Genel Müdürümüz Şehnaz Başaran´a çok teşekkür ediyor, selamlarımızı iletiyoruz? dedi.


Haber Kaynak : haber merkezi


BAŞKAN DUTLULU, AKHİSARLI MUHTARLARLA BULUŞTU

MESİR TİCARET FUARI KAPILARINI 30. KEZ AÇTI

YENİ ÜCRET TARİFESİNİN UYGULANMASI İÇİN TÜM SİSTEMLERDE GÜNCELLEME YAPILACAK

METEOROLOJİ UYARDI; “TOZ TAŞINIMI BEKLENİYOR”

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜYLE CBÜ ARASINDA PROTOKOL

23 NİSAN’DA MİNİK SITKI EFE, MANİSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ OLDU

23 NİSAN’DA MİNİK ALPEREN YUNUSEMRE KAYMAKAMI OLDU