ORYANTİRİNG’TE AKHİSAR’I MİLLİ TAKIM HEYECANI SARDI

 ORYANTİRİNG’TE AKHİSAR’I MİLLİ TAKIM HEYECANI SARDI

26-30 Temmuz 2021 tarihlerinde Bolu’da yapılacak olan Oryantiring Milli Takım Kampı kadrosuna Akhisar’dan 2 sporcu çağrıldı.

Manisa Bölgesi Oryantiring Koordinatörü Özgür Morbel; 2020-2021 sezonu pandemiye rağmen Manisa Oryantiring’i için oldukça verimli geçtiğini ifade ederek,

“Doğa sporu olan Oryantiring’te çalışmalarını sürdüren takımlarımız ve sporcularımız emeklerinin karşılığını aldılar. Manisa-Demirci’de sonun Finali olan Türkiye Oryantiring Şampiyonasının ardından , Akhisar’lı iki Sporcumuz sezon boyunca şampiyonalara iştirak ederek topladıkları puanlar neticesinde Milli Takım Kampına çağrılarak bizleri mutlu etmişlerdir.28-29 Haziran 2021 tarihinde de  Aksaray’daki Bisiklet Oryantiringi Türkiye Şampiyonasından   3 tane ikincilik , 5 tane   üçüncülük madalyası alan sporcularımız Manisa’da Sporun lokomotif  branşı oldular .”dedi.

Akhisar’ı Zeynep Gülin Öngör Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden bu yıl mezun olan Akhisar Zeynep Gülin Öngör Gençlik Spor Kulübü Oryantiring Takımı sporcusu 20 Yaş Kadınlar Kategorisinde Zeliha Nur Araz ile Akhisar Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencisi, Akhisar Sportif Havacılık Spor Kulübü Oryantiring Takımı Sporcusu 18 Yaş Erkekler Kategorilerinde Hüseyin Gökay temsil edecek.

Manisa Bölgesi Oryantiring Koordinatörü Özgür Morbel sporculara başarılar dileyerek,

“Türkiye Oryantiring Federasyonun 2020-2021 yılı faaliyet takviminde yer alan, Gençler Dünya Oryantiring Şampiyonası (JWOC), Avrupa Yıldızlar Oryantiring Şampiyonası (EYOC), Güneydoğu Avrupa Oryantiring Şampiyonası (SEEOC) ve Akdeniz Ülkeleri Oryantiring Şampiyonası(MCO)’na ülkemizi, Manisa-Akhisar’ı en iyi şekilde temsil etmek için, Bolu ‘da düzenlenecek olan Türkiye Oryantiring Milli Takım Kampına iştirak edecektir. Sporcularımıza ve Milli Takımlarımıza Uluslar arası Şampiyonalarda başarılar diliyoruz.”açıklmasını yaptı.

 


Haber Kaynak : haber merkezi


AKHİSARSPOR, PROFESYONEL LİGLERE VEDA ETTİ

OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP