AKHİSAR "DÜNYA ATABARI OYNUYOR" PROJESİNDE 2 OKULLA TEMSİL EDECEK

AKHİSAR

Akhisar, ?Dünya Atabarı oynuyor´ projesinde 2 okulla temsil edilecek 19 Mayıs 2019 günü Saat:19.19´da 81 ilde ve 19 ülkede eş zamanlı "Dünya Atabarı Oynuyor" adlı proje gerçekleştirilecek.

Akhisar, ?Dünya Atabarı oynuyor´ projesinde 2 okulla temsil edilecek  19 Mayıs 2019 günü Saat:19.19´da 81 ilde ve 19 ülkede eş zamanlı "Dünya Atabarı Oynuyor" adlı proje gerçekleştirilecek.

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk´ün Samsun´a çıkışı ile milli mücadelenin başlangıcının 100´üncü yılı münasebetiyle Bakanlık Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü ile Türkiye Halk Oyuncular Birliği Platformu´nun işbirliğinde 19 Mayıs 2019 günü Saat:19.19´da 81 ilde ve 19 ülkede eş zamanlı "Dünya Atabarı Oynuyor" adlı proje gerçekleştirilecek.

Bu projede Manisa´nın 8 ilçesi yer alırken, Manisa´da Cumhuriyet Meydanı´nda gerçekleşecek gösteride Akhisar Halk Oyunları Antrenörü Umut Fidan ve Pelin Fidan önderliğinde Akhisarlı olarak ?Biz de varız´ diyerek Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ilkokulu, Namıkoğul ilkokulu, Akhisar´ı temsil edecek.


Haber Kaynak : haber merkezi


BAŞKAN DUTLULU ODA BAŞKANLARINI AĞIRLADI

MANİSA’DA SEFO COŞKUSU

YEŞİL GÜBRELEME ÇİFTÇİ VE DOĞA DOSTU

ATLI TERAPİ VE REHABİLİTASYON PROJESİ ÖZEL ÇOCUKLARDAN TAM NOT ALDI

CHP İLÇE DANIŞMA KURULU TOPLANTISI YAPILDI

BAŞKAN DUTLULU, AKHİSARLI MUHTARLARLA BULUŞTU

MESİR TİCARET FUARI KAPILARINI 30. KEZ AÇTI