AKHİSAR POMEM KURSU HIZ KESMİYOR

AKHİSAR POMEM KURSU HIZ KESMİYOR

Polis Akademisi Başkanlığının 8 bin kişilik alım yapacağını açıklamasının ardından çalışmalarına start veren Akhisar POEMEM Kursu antrenmanlara hız kesmeden devam ediyor.

Alanında uzman antrenörler; Fırat Çeler, Yeşim Halis ve Serkan Akkuş´un öğrencileriyle yakından ilgilenme fırsatı elde ettiği POMEM spor mülakatı hazırlık kursuna talebin fazla olması da bir yandan eğitmenleri sevindirdi. Hafta içi beş gün, 26. Dönem POMEM spor mülakatı parkuruna birebir uyumlu hazırladıkları alanda öğrencileriyle çalışma fırsatı yakalarken her Çarşamba ise Şehir Stadyumu´nda koşu antrenmanı düzeliyorlar. Covıd-19 tedbirlerine yönelik gösterdikleri hassasiyette kursiyerler tarafından takdirle karşılanıyor.

Her antrenman öncesi katılımcıların ateşleri ölçülüp HES kodunun da sorgulanmasının ardından belirli aralıklar ile eğitmenler tarafından bizzat dezenfekte edilen çalışma alanına geçiş yapabiliyorlar. Kalabalık gruplar oluşturmamak için saat 16.00-17.30 ile 17.30-19.00 arası iki gruba böldükleri öğrencilerini aynı hassasiyetle eğitmeye ve çalışma sırasında uygulamaları gereken püf noktalar üzerinde özenle durulurken 27. POMEM alımlarında kendi kurslarından öğrencilerinde yerleşmesini istiyorlar. Geçtiğimiz senelerde yakalamış oldukları başarı ivmesini düşürmek istemeyen eğitmenlerin sınava başvuru yapan kişilere de bir mesajları var, ?Zorlu bir süreç, yorulacaksınız, ağrılarınız ve acılarınız olacak ama bu yolda vazgeçmeyenler galip gelecek.? diyorlar.

Konu üzerine eğitmenler ile gerçekleştirdiğimiz özel röportajımızda ilk olarak sözü Fırat Çeler aldı. Çeler sınava katılım gösterecek herkese başarılar dileyerek ?Zorlu bir süreç, yorulacaksınız, ağrılarınız ve acılarınız olacak ama bu yolda vazgeçmeyenler galip gelecek. Ben ve eğitmen arkadaşlarım tüm kursiyerlerimiz ile yakından ilgilenme fırsatı elde ediyoruz. Salgın sürecinde olmamızdan dolayı gerekli hijyen ve genelgeler kapsamında oluşturulan kurallara özenle uyuyoruz. Öğrencilerimiz de belirli bir yaş grubundaki insanlar ve onlar da bizler gibi bu konuda hassasiyet gösteriyorlar. Her birinin kurs sonunda 27. Dönem POMEM alımlarında isminin yer almasını isteriz. Onların başarısı bizim başarımız. Onların sevinci bizim sevincimiz.? şeklinde konuştu.

Çeler´in konuşmasını tamamlamasının ardından sözü alan Serkan Akkuş ?Bende herkese bu süreçte bol şans diliyorum. Çalışmalarımız ilk günden itibaren aralıksız devam ediyor. Hedefimiz iyi sonuçlar alacak öğrenciler yetiştirmek. Onlarda ellerinden gelenin en iyisini yapmak için buradalar. Henüz sınav takvimi ile ilgili bir husus açıklanmasa da son güne kadar eğitimlerimiz devam edecek. Kursiyerlerimize göstermiş oldukları özenden dolayı teşekkür etmek isterim. Zorlu bir süreçteyiz. Ben ve arkadaşlarım gerekli önlemleri almak üzerine çalışmalar sergiliyoruz. Bizzat, dezenfekte materyalleriyle tüm kurs aletlerimizi tek tek ve çalışma alanımızı da dip bucak temizliyoruz. Umarım her şey güzel olur.? dedi.

Yeşim Hali ise konuşmasında ?Başta kursiyerlerimiz olmak üzere tüm katılımcılara başarılar dilerim. Çalışmalarımız son sürat devam etmektedir. Öğrencilerimiz ile yakından ilgilenme fırsatı elde ediyoruz. Beslenme durumlarından, parkurda yapılması gereken püf noktalara ve hatta yaşadıkları kas kırılmalarında uygulamaları gereken yöntemlere değin her biriyle görüşme fırsatımız oluyor. 3 kişilik ekip olmamızın avantajını bizler de yaşıyoruz, kursiyerlerimize de yaşatmak için elimizden geleni yapıyoruz.? ifadelerine yer verdi.


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


AKHİSARSPOR, PROFESYONEL LİGLERE VEDA ETTİ

OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP