AKHİSAR POTADA SAÇ YOLDURDU

AKHİSAR POTADA SAÇ YOLDURDU

Türkiye Basketbol Ligi 6. hafta karşılaşmasında Akhisar Basket, Samsunspor´u konuk etti ve 86-73´lük skorla rakibini geride bırakmayı başardı.

Türkiye Basketbol Ligi 6. hafta karşılaşmasında Akhisar Basket, Samsunspor´u konuk etti ve 86-73´lük skorla rakibini geride bırakmayı başardı. Akhisar Belediyesi Spor Salonu´nda oynanan mücadeleye yeşil siyahlı ekip hızlı başladı ve ilk periyodu 22-19 önde kapattı. İkinci periyotta Samsunspor sayı farkının artmaması için çabalasa da 39-32´lik skorla üçüncü çeyreğe girdi. Tüm periyotlarda sıkı defans ve hızlı atak oyunuyla rakibine zor anlar yaşatan Akhisar Belediye Basketbol Takımı üçüncü çeyrekte 63-51´lik skorla sayı farkını 12´ye çıkardı. Samsunspor karşılaşma boyunca Akhisar Basket´in defansını aşamadığından 3 sayılık atışlarla skordaki dengeyi korumaya çalıştı, nitekim konuk ekip 4. periyota hızlı giriş yapmasına rağmen aradaki sayı farkını eritemedi ve 86-74´lük skorla 6. haftada yüzü gülen taraf Akhisar Belediyesi Basketbol takımı oldu. Karşılaşmanın Akhisar Basket adına en skorer ismi 20 sayıyla Vytenis Cizauskas oldu. Takım galibiyetlerini twitter resmi hesabından #kadınaşiddetesıfırtolerans etiketiyle yaptığı paylaşım ve salonda açtığı pankart ile ?Her başarının arkasında olan kadınlarımıza bu galibiyeti armağan ediyoruz.?dediler.

Akhisar Basketbol takımı ilk beşlisi; Erdem-Cizauskas-Merthan-Hazer-Seawright

Samsunspor ilk beşlisi; Çağdaş-Onur-Delas-Oğuzhan-Samadrziski

#EnYeşilEnSiyah YARIŞMASININ SONUCU HENÜZ AÇIKLAMADI

Akhisar Belediye´si Basketbol takımı ?Cumartesi günü salona gel, takımını desteklerken çektiğin en güzel kareyi #EnYeşilEnSiyah etiketi ile paylaş, isminin yazılı olduğu 3 zeytin formadan biri senin olsun!!?  diyerek başlattığı forma ödüllü fotoğraf yarışmasının sonuçları da henüz açıklanmadı.


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


AKHİSARSPOR, PROFESYONEL LİGLERE VEDA ETTİ

OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP