Akhisar Sevgi Çocukları Down Cafe Hizmete Girdi !

Akhisar Sevgi Çocukları Down Cafe Hizmete Girdi !

Akhisar Sevgi Çocukları bünyesinde açılan Akhisar Sevgi Çocukları Down Cafe görkemli bir açılışla hizmete girdi.

 

Akhisar Sevgi Çocukları bünyesinde açılan Akhisar Sevgi Çocukları Down Cafe görkemli bir açılışla hizmete girdi.

6 Eylül 2017 Çarşamba günü saat 18.00´da gerçekleşen açılışa Manisa Milletvekili Uğur Ademir, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Akhisar Belediye Başkan Yardımcıları Ali Velestin, Ömer İşçi ve Latif Çakmak, çok sayıda parti temsilcileri, Akhisarspor´lu futbolculardan Miguel lopes, Olcan Adın, Fatih Öztürk, Soner Aydoğdu, Marvin  Emnes, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Yılmaz, Akhisar Ticaret Borsası Başkanı Alper Alhat, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Adayı İbrahim Aslan, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Adayı Yılmaz Çatalcalı, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Adayı Erol Boşnak, Akhisar Bakkallar ve Benzerleri Esnaf Odası Başkanı Zafer Kara, Akgiad Başkanı Özkan Kalın, Akhisar Sevgi Çocukları Derneği Eski Başkanı Orhan Alkın ve çok sayıda davetli katıldı.

Program Akhisarsporlu futbolcuların gelmesiyle başladı. Akhisarsporlu futbolcular teker teker bütün down sendromlu çocuklarla görüştü.

Akhisarsporlu futbolculardan sonra birçok siyasi parti temsilcileride Down Cafe´ye gelerek down sendromlu çocuklarla görüştü.

Açılış kurdelesini keserken Akhisar Sevgi Çocukları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Semih Gürmen;? Sayın Milletvekilim, Belediye Başkanım, Başkan Yardımcılarım ve saygıdeğer misafirler; Akhisar Down Cafe´nin açılışına hepiniz hoşgeldiniz. İnşallah bundan sonra burada nice hizmetler vereceğiz. Sizleri aramızda görmekten çok mutluyuz.? Şeklinde  sözlerini dile getirdi.

Ardından açılış kurdelesinin kesimiyle birlikte ziyaretçiler Down Cafe´yi gezdi ve Akhisar Sevgi Çocukları Dernek Müdürü Hasan Kirazoğlu da ziyaretçilere eşlik ederek onlara Down Cafe´yi tanıttı.

Programın sonlarına doğru Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Yılmaz´dan istenilen bir söz karşısında Abdurrahman Yılmaz isteğin ne olduğunu bilmeden kabul etti ve böylelikle büyük bir jeste imza atmış oldu.

Abdurrahman Yılmaz, şahsı adına 10.000 tl yardım yapacağını ve Down Cafe için gerekli ne malzeme varsa karşılayacağını bildirdi.  


Haber Kaynak : semih gürmen


KUMAR OYNAYAN 5 KİŞİYE 38 BİN LİRA CEZA

AKHİSAR BELEDİYESİ 2021 ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

İSTANBUL´A KAR NASIL YAĞAR

AK PARTİ MANİSA İL KONGRESİ PAZARTESİ

Dijital Tarım Pazarına (Ditap) Kaydınızı Mutlaka Yaptırın!

COVİD-19 DENETİMLERİNDE 182.478 TL CEZAİ İŞLEM