AKHİSAR CHP HEYETİNDEN ANKARA ÇIKARMASI

AKHİSAR CHP HEYETİNDEN ANKARA ÇIKARMASI

Akhisar CHP heyeti CHP Genel Başkanı Özgür Özel ziyareti sonrası Ankara ziyaretlerini sürdürdü.

Başkan Yavaş’a ziyaret
İlk ziyaretlerini genel başkana yapan heyet ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı ziyaret etti. Başkan Yavaş’ın makamında ağırladığı CHP Manisa Milletvekili A. Vehbi Bakırlıoğlu, Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu,  Cumhuriyet Halk Partisi Akhisar İlçe Yönetimi ve meclis üyeleri tebriklerini Başkan Yavaş’a iletti. Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu o anları sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı. Başkan Dutlulu; “Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş’ı ziyaret ederek başkentimizdeki başarısı için tebrik ettik. Geçen dönem olduğu gibi bu dönem de ülkemiz için birlikte güzel işlere imza atmaya devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi. 
Erdal Beşikçioğlu’na Ziyaret
CHP heyeti daha sonra Ankara’nın Etimesgut İlçe Belediye Başkanlığına seçilen Erdal Beşikçioğlu’na ziyaret gerçekleştirdi. Tebriklerini Başkan Beşikçioğlu’na sunan ekip birlik beraberlik mesajı verdi. Başkan Dutlulu; “Tüm Türkiye’nin gönlünde yer edinen, halkın takdiriyle Etimesgut Belediye Başkanlığı’na seçilen Sayın Erdal Beşikçioğlu’nu ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Gelecek güzel günler için sosyal belediyecilik anlayışımızla hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.” diyerek o anları sosyal medyasında paylaştı. 
CHP TBMM Grup Toplantısı
CHP Akhisar heyeti Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’in önderliğinde gerçekleşen TBMM Grup toplantısına katıldı. Akabinde toplantı sonrası Genel Başkan Özel’i meclisteki makamında ziyaret ederek sohbet ettiler. Başkan Dutlulu; “Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in liderliğinde bugün gerçekleşen TBMM Grup Toplantısı'na katıldık. Daha sonra Manisa’mızın Gururu, Türkiye’nin Umudu Özgür Özel’i meclisteki makamında ziyaret ederek sohbet etme fırsatı bulduk. Misafirperverliği ve hoş muhabbeti için genel başkanımıza teşekkür ederiz.” Dedi. 

 



 

 


Haber Kaynak : Şerife Kandemir


BAKIRLIOĞLU;“1000 KİŞİDEN 16’SI MODERN KÖLE”

AKHİSAR CHP HEYETİNDEN ANKARA ÇIKARMASI

BAKIRLIOĞLU “KUYRUKLARI, EMEKLİNİN ÇİLESİNİ MECLİS ARAŞTIRSIN”

İYİ PARTİ ESKİ İLÇE BAŞKANI CHP’YE GEÇTİ

BESİM DUTLULU MAZBATASINI ALDI

BAKIRLIOĞLU; “VATANDAŞ ENFLASYONA YETİŞEMİYOR”

MİLLETVEKİLLERİ VE BAŞKAN ADAYLARI OYUNU KULLANDI