AKHİSAR’DA BİLİM ŞENLİKLERİ SÜRÜYOR

AKHİSAR’DA BİLİM ŞENLİKLERİ SÜRÜYOR

Akhisar’da iki lisede TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Açılışı yapılarak bilim şenlikleri yapıldı.

Akhisar Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Akhisar Şeyh İsa Anadolu Lisesi’nde TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı. 
Anadolu İmam Hatip Lisesi Fuarı

Akhisar Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde açılan TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı öğrencilerin yoğun katılımı ile çok sayıda kişiye ulaştı. Akhisar Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde açılan fuarda Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman ERDEM ve Şube Müdürleri açılışına katılarak projeleri yerinde incelediler. 

TÜBİTAK 4006 B Bilim Fuarında; 13 öğretmenin rehberliğinde 46 öğrencinin çalışmalarıyla İlke IRMAK yürütücülüğünde 4 tasarım, 9 araştırma ve 1 inceleme projesi olmak üzere toplam 14 adet proje sergilendi.
Şeyh İsa Anadolu Lisesi Fuarı

Akhisar Şeyh İsa Anadolu Lisesi’nde açılan  TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarında ise   12 öğretmenin rehberliğinde, 40 öğrencinin çalışmalarıyla, Kimya Öğretmeni Levent ONAY yürütücülüğünde Steam, değerler eğitimi, oyun ve oyunlaştırma tematik alanlarında 8 tasarım, 3 araştırma ve 3 inceleme projesi olmak üzere toplam 14 adet proje sergilendi.

Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman ERDEM ve Şube Müdürlerinin açılışına katıldığı sergide Erdem ve yanındaki heyet fuarda emeği geçenlere teşekkürlerini iletti. 

 


Haber Kaynak : haber merkezi


19 MAYIS COŞKU İLE KUTLANDI

ATSO TOBB 80. GENEL KURULUNA KATILDI

MERALAR HAYVAN SAHİPLERİNİN HİZMETİNE SUNULUYOR

HEMŞİRELER HAFTASI KUTLANDI

İLÇE TARIMDAN ZİYARETLER

SOSYAL GÜVENLİK HAFTASINDA KAYMAKAMA ZİYARET

AKHİSAR KENDİN YAP ATÖLYESİ MCBÜ’YE İLHAN OLDU