AKHİSAR’DA UYUŞTURUCU TACİRİ YAKALANDI

AKHİSAR’DA UYUŞTURUCU TACİRİ YAKALANDI

Salihli İlamat ve İnfaz Bürosunca uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma, sağlama suçundan aranan ve hakkında 12 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı Akhisar’da yakalandı.

Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğünden edindiğimiz bilgiye göre; 22 Nisan günü akşam saat 19.00 sularında Hacı İshak Mahallesi 252 Sokak üzerinde şüpheli hareketlerinden dolayı bir şüpheli polis ekiplerince durduruldu. 1998 doğumlu S.A. isimli şahsın UYAP sorgusunda aranması olduğu ve hakkında 12 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu anlaşıldı. Emniyet güçleri şahsı gözaltına alıp işlemlerinin ardından cezaevine teslim etti.

Emniyet tarafından yapılan yazılı açıklamanın tam metninde şu ifadeler yer aldı;

“22.04.2024 günü saat 19:00 sıralarında Hacı İshak Mahallesi 252 üzerinde durumundan şüphelenilerek durdurulan S.A(1998 dğm) isimli şahsın yapılan Uyap sorgusunda;

Salihli İlamat ve İnfaz Bürosunca UYUŞTURUCU VE UYARICI MADDE TİCARETİ YAPMA VE SAĞLAMA suçundan ARANDIĞI ve hakkında kesinleşmiş 12 YIL 6 AY hapis cezası bulunduğu anlaşılmış olup, şahıs işlemlerinin ardından Cezaevine teslim edilmiştir.”


Haber Kaynak : haber merkezi


RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRİLDİ

UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

TRAFİK UYGULAMA NOKTALARINI BİLDİREN GRUP YAKALANDI

21 ADRESE EŞ ZAMANLI UYUŞTURUCU OPERASYONU

EŞ ZAMANLI OPERASYONLA UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK

AKHİSAR’DA KAÇAK İÇKİ ELE GEÇİRİLDİ

AKHİSAR’DA UYUŞTURUCU TACİRİ YAKALANDI