Akhisar’da uyuşturucuya geçit yok; 1 tutuklama

Akhisar’da uyuşturucuya geçit yok; 1 tutuklama

Akhisar Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ile İstihbarat Şube Müdürlüğünün yürüttüğü çalışmalar sonucunda 5600 adet uyuşturucu olarak kullanılan Galara isimli hap ele geçirildi.

Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapan, nakleden ve kullanan şahıslara yönelik yapılan çalışmalar kapsamında durdurulan şahısların üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada 5600 adet Galara isimli uyuşturucu hap olarak kullanılan sentetik ecza ele geçirildi.

Konuyla ilgili 2 şüpheli şahıs uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yapmak suçundan gözaltına alındı. Şüphelilerden 26 yaşındaki B.Y tutuklanarak cezaevine gönderildi, diğer şüpheli ise ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Konu üzerine Manisa Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada ”İl Emniyet Müdürlüğümüz Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Akhisar Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlilerince uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapan, nakleden ve kullanan şahıslara yönelik yapılan çalışmalar kapsamında Akhisar ilçesinde durdurulan şahısların üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada; 5600 adet Galara isimli Sentetik Ecza ele geçirilmiştir.

Konuyla ilgili 2 şüpheli şahıs uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yapmak suçundan gözaltına alınmış, sevk edildikleri adli makamlarca B. Y. (26) isimli 1 şüpheli şahıs tutuklanmıştır.

Manisa halkının huzur ve güvenliği için Manisa Emniyet Müdürlüğü olarak suç ve suçlularla mücadelemiz aralıksız devam edecektir.” ifadeleri yer aldı.


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


EŞ ZAMANLI OPERASYONLA UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK

AKHİSAR’DA KAÇAK İÇKİ ELE GEÇİRİLDİ

AKHİSAR’DA UYUŞTURUCU TACİRİ YAKALANDI

ÇOCUK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNDEN DENETİM

KABLO HIRSZILIĞI OLAYI AYDINLATILDI

İL GENELİNDE EŞ ZAMANLI GÜVEN HUZUR UYGULAMASI

3 AYRI SUÇTAN ARANAN ŞAHIS EMNİYET EKİPLERİNCE YAKALANDI