AKHİSARGÜCÜ’NDEN FARKLI GALİBİYET

AKHİSARGÜCÜ’NDEN FARKLI GALİBİYET

Manisa İli 1. Amatör Kış Lig’inde mücadele eden Akhisargücü Spor Kulübü Futbol takımı evinde konuk ettiği Hamidiye Doğan Altı Eylül Spor Kulübünü 6-0 mağlup etti.

17 Ocak Pazartesi günü saat 15.00’de Kovalık Gölet Futbol Sahasında başlayan mücadele son derece hareketli geçti. İlk yarı hakimiyeti tamamen eline alan Mor Beyazlılar, Rafet Aslan’ın 2, Hasan Can Akçay’ın 2, toplamda 4 gol ile yarıya 4-0 önde girdi.

İkinci yarıda Akhisargücü’nün hızlı oyunu devam etti. Takımın golcü ismi Rafet Aslan ikinci yarıda da sahneye çıktı ve Akhisargücü’nün 5’inci kendisinin ise 3. golünü kaydetti. Hattrick yapan genç futbolcu sevincini taraftarlarla doyasıya paylaştı. 5’inci golden sonra da kapanmayan kulüp 6. gol için arayışlarını sürdürdü. Defansın arkasına atılan topu iyi kovalayan Nazmi Güven ceza sahası dışından çektiği sert şutu rakip ağlarla buluşturdu ve mücadelenin skorunu belirleyen golü kaydetti. Geriye kalan dakikalarda karşılıklı ataklarla oyun devam etse de başka gol sesi çıkmadı. Mücadele sonunda ev sahibi Akhisargücü rakip ağları 6 kez havalandırarak Hamidiye Doğan Altı Eylül Spor Kulübü karşısında 6-0 galip geldi. Doksan dakikanın neredeyse her 10 dakikasında bir Mor Beyazlılar rakip ağları havalandırıp taraftarlarına mutluluk yaşattı.

Goller;

Rafet aslan(3 gol)

Hasan Can Akçay (2 gol)

Nazmi Güven ( 1 gol)

AKHİSARGÜCÜ’NDEN ANLAMLI HARAKET

Manisa İli 1. Amatör Kış Lig’i takımlarından Akhisar Gücü Spor Kulübü ile Hamidiye Doğan Altı Eylül arasında oynanan mücadele de; geçtiğimiz günlerde geçirdiği elim trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Konyaspor oyuncusu Ahmet Çalıklı için mücadele 6. dakikada durduruldu ve sporcular ile taraftarlar alkış tuttular. Akhisargücü Spor Kulübü oyuncuları da attıkları gollerin hepsini Ahmet Çalık’a armağan etti.


Haber Kaynak : haber merkezi


AKHİSARSPOR, PROFESYONEL LİGLERE VEDA ETTİ

OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP