GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

AKHİSAR´IN UMUT ÇİÇEKLERİ

AKHİSAR´IN UMUT ÇİÇEKLERİ

Bugünün yarını, yarının umudu çocuklara,Akhisar Belediye meclis üyesi, eğitimci Nurhan Selçuk aracılığıyla temin edilen hediyelerini Büyükşehir belediye başkanı Cengiz Ergün adına Cumhuriyet ilköğretim okulu ve Şehit Necdi Şentürk Anaokulu öğrencilerine

Bugünün yarını, yarının umudu çocuklara,Akhisar Belediye meclis üyesi, eğitimci Nurhan Selçuk aracılığıyla temin edilen hediyelerini Büyükşehir belediye başkanı Cengiz Ergün adına  Cumhuriyet ilköğretim okulu ve  Şehit Necdi Şentürk Anaokulu öğrencilerine verildi .

Nurhan Selçuk; ?Başkanımız Sağlıklı bir toplumun temelini oluşturan çocuklarımızın bilgi dolu alınlarından öptüğünü bildirdi.Büyükşehir belediye Başkanımız Cengiz Ergün Manisa ve 17 ilçesinin mezarlığından ,yarınlarını teslim edeceği gençliğine kadar 7 den 70 e  herkese sahip çıktığını her vesile ile dile getirmektedir. Yetişen genç neslin memleket sevdalılarına dönüşümü , her hizmetin önündeki yegane vazifemizdir. Bilgi ışığıyla donanmış kafaların şehrimize hatta ülkemize sahip çıkacağını  bu doğrultuda hiç bir fedakarlıktan sakınılmadığı da taktire şayandır. Hediyesini alan  çocuklarımızın sevincini ışıltılı gözlerinden okumak alfabelerin en değerlisidir.?dedi.  Cumhuriyet ilköğretim okulu okul Aile birliği , Akhisar teşkilatının yaptığı bu duyarlı hediyeleşme bu güzel davranıştan memnuniyetlerini bildirdiler bu vesile ile  Akhisar teşkilatına ve Manisa Büyükşehir belediye Başkanına teşekkürlerini ilettiler.


Haber Kaynak : haber merkezi


BAŞKAN DUTLULU ODA BAŞKANLARINI AĞIRLADI

MANİSA’DA SEFO COŞKUSU

YEŞİL GÜBRELEME ÇİFTÇİ VE DOĞA DOSTU

ATLI TERAPİ VE REHABİLİTASYON PROJESİ ÖZEL ÇOCUKLARDAN TAM NOT ALDI

CHP İLÇE DANIŞMA KURULU TOPLANTISI YAPILDI

BAŞKAN DUTLULU, AKHİSARLI MUHTARLARLA BULUŞTU

MESİR TİCARET FUARI KAPILARINI 30. KEZ AÇTI