AKHİSARSPOR 2 KAPTANIYLA DA VEDALAŞTI

AKHİSARSPOR 2 KAPTANIYLA DA VEDALAŞTI

Akhisarspor iç transferlerde karar aşamasına geldi. Bir kaç haftadır üzerine çalıştığı iç transferlerde artık sonuçlar açıklanıyor.

Akhisarspor iç transferlerde karar aşamasına geldi. Bir kaç haftadır üzerine çalıştığı iç transferlerde artık sonuçlar açıklanıyor. Öncelikle yabancı futbolcularla masaya oturan Akhisarspor bu bağlamda Lukac, Vrajevic, Cocalic, İrfan Hadzic ve Bjarnason´la sözleşme yeniledi. Yabancı futbolculardan sonra Türk oyuncularla da masaya oturmaya başlayan Akhisarspor; Erhan Çelenk, Gökhan Değirmenci ve Ergin Keleş´le yollarını ayırmıştı. Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen görüşmelerde 1. kaptan Aykut Çeviker ve yine takım kaptanlarından Onur Ayık ile devam etmeme kararı alındı. Yüksek maaşı ile takımdaki dengeleri bir nebze bozan Ayık´tan yönetim tarafından maaş indirimi istenmişti. Bu konuya sıcak bakmayan Onur Ayık ile sözleşmeler olumsuz sonuçlandı. Kaptanıyla da oturup konuştuktan sonra ayrılmaya karar veren Akhisarspor´da iç transferde sona yaklaşıldı.

ÖZDEMİR´DEN KARABULUT´A ZİYARET

Akhisar Kent Konseyi Başkanı aynı zamanda Gökçeahmet Muhtarı Mustafa Özdemir, Akhisarspor Kulüp Başkanı Fatih Karabulut´u ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyaret sohbet havasında geçerken Özdemir tarafından muhtarlığını yaptığı mahallesinin sembolü hediye takdim edilirken takımın her zaman yanında olduklarını ve gelecek sezonun hayırlı olması üzerine dileklerini dile getirdi. Mustafa Özdemir konu üzerine ?Akhisar Spor Başkanımız Sayın Fatih Karabulut´a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak takıma olan desteğimizi belirttik. Mahallemize özgü olan hediyemizi taktim ettik. Akhisar Spor için elimizden gelen her ne olursa olsun sonunda kadar desteğimizi sağlayacağız. Akhisarspor yalnız değildir, hep birlikte destek olacağız.  Bizleri hoş sohbetiyle ağırlayan Fatih Başkanımıza teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.? dedi.


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


AKHİSARSPOR, PROFESYONEL LİGLERE VEDA ETTİ

OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP