AKHİSARSPOR YÖNETİMİ MERAK EDİLENLERİ AÇIKLADI

AKHİSARSPOR YÖNETİMİ MERAK EDİLENLERİ AÇIKLADI

Akhisarspor Yönetim Kurulu üyelerinden Zafer Leblebici ve Recep İşçi basınla buluştu.

Akhisar Yılmaz Atabarut tesislerinde gerçekleştirilen basın açıklamasına Akhisarspor Sportif Direktörü Bayram Ali Kaya da eşlik etti. Akhisarspor taraftarları tarafından merak edilenlerin cevaplandığı basın açıklamasında ilk gelen soru Hasan Ali Adıgüzel üzerine oldu. Akhisar Gözde haber muhabiri tarafından sorulan soruya Akhisarspor Yönetim Kurulu üyesi Zafer Leblebici cevap verdi:” Hasan Ali Adıgüzel ile sezonun başında görüşmelerimiz oldu. Kendisi bize TFF 2.Lig’te oynamak istemediğini belirtti. Bunun nezdinde biz de bu kararı almak zorunda kaldık. 2. Lig’de bizimle savaşmayacağı için bu kararı aldık.” Dedi.
Bir başka soru ise bilet satış noktaları hakkında geldi. Geçtiğimiz hafta 1000 kişinin üzerinde gerçekleşen katılımda bilet satış noktalarında büyük kalabalıklar oluşmuştu. Gerek pandemi koşulları gerekse bekleme sorunu nedeniyle bu noktaların arttırılması isteniliyordu. Bu soruya cevap veren sportif direktör Bayram Ali Kaya: “3 satış noktası düşünüyoruz. Bir tanesi çarşıda, belediyeye yakın bir konumda olacak. Bir diğeri geçen haftalarda olduğu gibi tesisimizin önünden olacak. 3.’sü ise stadımızın yanındaki gişede olacak.” Şeklinde soruya cevap verdi.
Taraftarlara Store Müjdesi
Akhisarspor Yönetim Kurulu üyesi Recep İşçi, taraftarların desteğinin çok önemli olduğuna vurgu yaparken Akhisarspor Store hakkında da önemli açıklamalarda bulundu:” Bu hafta bu konuyla ilgili bir gelişme oldu. Novada Outlet ile görüştük. Novada’nın sahipleri bize oradan bir yer tahsis ediyorlar. Nasip olursa satışlarımız orada en kısa sürede başlayacak. Ben buradan AVM yetkililerine teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar desteklerini esirgemediler. Mekan teslim edildiğinde yerleşeceğiz. Mekana kira ücreti ödemeyeceğiz.” Dedi.
Geçtiğimiz günlerde Akhisar Belediye başkanı Besim Dutlulu, kendi düzenlediği canlı yayında maçların yayınlanmasının güzel olacağını ve bunu yapmak istediklerini söylemişti. Sorunun sorulması üzerine değinen İşçi: “Keşke belediye yayınları deplasmanlarda yapsalar da maça gelemeyen taraftarlarımız oradan seyretse. Tabi ki burada da yapılabilir yayınlar. Çok da güzel olur ama bu deplasmanlarda yapılırsa bir o kadar daha güzel olur.” Dedi.
Recep İşçi’den sonra sözü alan Zafer Leblebici:” Sosyal medyada olumlu veya olumsuz bir çok eleştiri var. Taraftarlarımızın tüm dediklerine açığız ve hepsini dikkate alıyoruz. Fakat şunu söylemeliyim ki bizim adımıza yazılanların hiçbiri normalde bu kulüpte gerçekleşmiyor. Şu anda başkanımız Evren Özbey ve diğer yönetici arkadaşlarım tüm konulara vâkıf. Taraftarlarımız müsterih olsunlar.” Diyerek taraftarın gönlüne su serpti.
Sezon başlangıcı üzerine sözlerini dile getiren Zafer Leblebici:” Takımımız Temmuz ayının 23’ünde toplandı. Sonra hem tesislerde hem de Afyon kampında çalıştı. Tabi bu sürecin de bir hikayesi var. Bu kampı yapmanın bir bedeli var. 12 gün gibi bir süre orada kaldık. Hiç desteksiz gerçekleşti bu kamp. Kampa gittiğimde gördüğüm ortamdan çok memnun kaldım. Genç bir ekip vardı ve hepsi yaş olarak birbirine yakındı. Birbirlerini de çok sahiplendiler. Şu anda takımda tam bir ‘Kolej Havası’ var. Herkes elinden gelenin fazlasını yapıyor. Primler de yatırılıyor. Takımımız hazır ama desteksiz bir yere kadar gidebiliriz. Kamu kurum ve kuruluşlarından, derneklerden, organize sanayiden destek bekliyoruz. Akhisarlı yöneticilerle ve kişilerle görüşüldü. Ama şu anda göğüs reklamımız yok mesela, sırt da boş, kollar da öyle.”
“Başkanımızın İmkanlarıyla İlerliyoruz”
Sezon içi gelir hakkında soru soran Akhisar Gözde imtiyaz sahibi Akif Özalp’e cevap veren Recep İşçi:” Bu sezon TFF’den gelen tüm gelirimiz Fibabank tarafından alındı. Bu sene tamamen başkanımızın kendi imkanıyla ilerliyoruz.”  Dedi.

“Destek Olmuyorlar, Köstek de Olmasınlar”

Takım geliri hakkında açılan konu üzerine konuşan Akhisarspor Yönetim Kurulu üyesi Zafer Leblebici:” Kulübümüz artık önüne bakmak istiyor. Arkaya dönmek istemiyoruz ama bazen mecbur kalıyoruz. Yapılan yanlışlardan dolayı Akhisarspor kulübü mahkemeye veriliyor. Verenler de yine Akhisarlı iş adamları. İsim vermek istemiyorum ama durum da bu yani. Tam rahat nefes alacağız yine bir mahkemeye verilme olayı yaşıyoruz. Destek zaten olmuyor Köstek de olunmasın bir zahmet. Haklı olan alacağını bir gün herkes alır.” Diyerek şehirdeki iş adamlarına çağrıda bulundu.


Haber Kaynak : haber merkezi


AKHİSARSPOR, PROFESYONEL LİGLERE VEDA ETTİ

OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP