AKHİSARSPOR´DA MORAL YÜKSEK

AKHİSARSPOR´DA MORAL YÜKSEK

TFF. 1. Lig takımlarından Akhisarspor´un yönetimi, teknik ekibi ve oyuncularında morallerin yüksek olduğu göze çarpıyor.

TFF. 1. Lig takımlarından Akhisarspor´un yönetimi, teknik ekibi ve oyuncularında morallerin yüksek olduğu göze çarpıyor. Geçtiğimiz gün yeşil-siyahlı ekipte forma giyen Musa Nizam ve Tolga Ünlü´nün doğum günüydü. Takım arkadaşları ve teknik ekip, antrenman öncesi iki oyuncuya sürpriz doğum günü kutlaması yaptı.Oyuncular ve teknik ekip arasındaki samimi diyaloglar, uyum içerisindeki hareketleri takımın için olumlu mesajlar verdi.  Hazırlanan doğum günü sürprizinde pasta kesimini Musa Nizam, Tolga Ünlü ve teknik direktör Mehmet Altıparmak beraber yaptı.

Mehmet Altıparmak Memnun

Verdiği röportajda, ?Takımın şu anki durumundan çok memnunum, her şey istediğimiz gibi ilerlemekte, takım içindeki uyum samimiyet günden güne artıyor. Menemen Belediyespor karşılaşmasına çok iyi hazırlanıyoruz. Her konuşmamda dile getirdiğim gibi taraftarlarımızın desteğini görmek bizlere moral kaynağı oluyor ve sevindiriyor. Akhisarspor´un taraftar grubuna teşekkürlerimi iletirim. Millî takım maçlarının oynandığı bu günlerde Arnavutluk Milli takımına Sokol Cikalleshi´yi gönderdik. Attığı goller hem takımımız adına hem bizim adımıza sevinç verici. Geçtiğimiz gün oynanan İzlanda karşılaşmasında da golünü kaydetti. Takımdan şuan ayrı olabilir, antrenmanlarımızda bulunmayabilir ama fiziki ve oyun yeterliliğinin iyi olduğunu çıktığı karşılaşmalarda bulduğu gollerden anlayabiliyoruz. Dedi.


Haber Kaynak : semih gürmen


TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI

MANİSA BBSK’DEN AKHİSAR BELEDİYESPOR’A DESTEK

50 YAŞ MASTERLARDAN AKHİSARSPOR’A ZİYARET

ORYANTİRİNG İL BİRİNCİLİĞİNDE ZEYNEP GÜLİN ÖNGÖR MTAL İMZASI

YENİŞEHİRLİOĞLU AVRUPA ŞAMPİYONU AKTÜRK’Ü MİSAFİR ETTİ