AKHİSARSPOR’DA BEKLENEN KONGRE YAPILDI

AKHİSARSPOR’DA BEKLENEN KONGRE YAPILDI

Akhisar Belediyespor Gençlik ve Spor Derneği’nin geçtiğimiz yıl Covid-19 pandemisi dolayısıyla ertelenen olağanüstü genel kurulu Akhisarspor Yılmaz Atabarut Tesislerinde yapıldı.

Akhisar Belediyespor Gençlik ve Spor Derneği’nin geçtiğimiz yıl Covid-19 pandemisi dolayısıyla  ertelenen olağanüstü genel kurulu Akhisarspor Yılmaz Atabarut Tesislerinde yapıldı. Akhisarspor dernekler yönetmeliği gereğince, Mayıs 2021’de olağan genel kurulunu yapacak.

EVREN ÖZBEY RESMEN BAŞKAN SEÇİLDİ

Genel Kurul öncesi spor kamuoyunda sık sık başkan ve yönetim adayı olarak adı geçenlerin fiziki olarak bulunmadığı olağanüstü genel kurul beraberinde birçok soruyu da getirerek mevcut başkan Evren Özbey ve kardeşlerinin önderliğindeki liste tek aday listesinin olarak seçilmesi ile gerçekleşti.

Olağanüstü genel kurula divan üyeliğine Osman Oktay  ve Mustafa Şafak, divan kurulu başkanlığına kurucu başkan Yılmaz Atabarut seçildi.

Yoklama, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından dernek başkanı Harun Eryüksel geçmiş dönemde yönetimin yaptığı çalışmalardan ve kulübün süper ligden TFF Birinci Lige düşüş sürecini, geçtiğimiz yıl yapılan faaliyetler ve gelinen durumu özetleyen faaliyet raporunu okudu.Faaliyet raporu oylanarak kabul gördü. Denetleme Kurulu üyelerinden hiç kimsenin mali tablonun ibrası için açıklama yapmak için çıkmaması, kulübün muhasebecisinin elinde belge ve döküman olmaksızın sözlü olarak yaptığı sunum garipsenmiş de olsa üyeler tarafından kabul edildi.

TETİKER İKİ GÜNLÜK ADAY OLDU

Daha önce yönetim kuruluna aday olacağını duyuran İlhan Tetiker söz alarak, Evren Özbey lehinde adaylıktan çekildiğini belirterek yeni seçilecek yönetime başarılar diledi. Bu girişimiyle Akhisar’da iki gün gündem olan İlhan Tetiker, bu hamlesiyle iki günlük aday olarak Akhisarspor kamuoyunun hafızalarında kaldı.

ÖZBEY; TRANFER YASAĞINI KALDIRIP BİRÇOK TRANSFER YAPTIK

Yönetim Kurulu adayı olarak söz alan Evren Özbey geçmiş dönemde Akhisarspor’a hizmet etmiş tüm başkanlara ve emeği geçen herkese teşekkür ederek başladığı konuşmasında, kulübe geliş sürecini, kulübün borç yükünü nasıl karşıladıklarını, transfer yasağının nasıl kaldırıldığını, hangi futbolcuları hangi şartlarda transfer ettiklerini ifade etti.

AKHİSARSPOR ŞAMPİYONLAR LİGİNDE OYNAYACAK

Özbey konuşmasında yapılan faaliyetler ile transferlerinde gözledikleri hedefleri ayrıntılarıyla anlattı. Hedeflerinin Akhisarspor’u öncelikle kümede bırakmak, alt yapıya önem vererek futbolcu üreten bir takım oluşturmak daha sonra ise gelecek yıl için süper Lige çıkacak bir kadro oluşturup yakın zamanda şampiyonlar liginde mücadele eden marka değeri yükselen bir Akhisarspor olduğunu belirtti. Özbey bu hedeflerini gerçekleştirirken en önemli desteğin ise Akhisar halkından, tüccar, sanayici, Akhisar Belediyesi ve taraftardan beklediğine vurgu yaptı.

Bir dosya büyüklüğünde dekontu gösteren Özbey, “bu klasörde benim bu kulüp yaşasın diye ödediğim dekontlar var. Ben bu dekontları hiçbir zaman ifşa etmedim. Bu kulübün itibarını zedeler. Ancak ikna olmak ve görmek isteyen herkes bu dekontları inceleyebilir. Toplam beş buçuk milyon TL’ lik bir klasör bu. Biz mali yönden kulübün yaşaması için gerekenleri yaptık. Puan cetvelinde 16. sırada olmamız başarısızlık olarak değerlendirilmesin. Süper Ligin geçen yıl şampiyonu olan Başakşehir’in şu an ligden düşmemek için uğraştığı unutulmasın. Futbolcuların kamp yapamaması, uyum problemi  bunların sebebi olabilir. Ancak önümüzde kalan yedi maçı alarak takımı bı ligde tutacağız.”dedi.

SALİH HIZLI VE ÖMER İŞÇİYİ UNUTMAYALIM

Özney’in konuşması esnasında Akhisarspor eski futbolcularından, dernek üyesi Süleyman Kızılçay, Özbey’in konuşmasına tepki göstererek Akhisar Belediyesi Eski başkanı Salih Hızlı ve Kulübün eski başkanlarından Ömer İşçi’nin adını zikretmeyerek haksızlık yaptığını, bu takım ve kulüp için en az Halil İbrahim Doğan kadar bu takıma hizmetlerinin olduğunu yüksek sesle ifade etti. Özbey konuşmasının devamında isimleri ısrarla zikretmeyerek, takım için emeği geçen burada olmayan başkanlara da teşekkür ediyorum diyerek cevap verdi.

Olağanüstü kongre yeni seçilen yönetim kurulunun birlikte üyelerin önünde dayanışma pozu vermesi ve tebrikleri kabul etmesi, dilek ve temennilerde tribün liderlerinin başarı sözü istemesiyle son buldu.

YÖNETİM KURULU YENİ İSİMLERDEN OLUŞTU

Olağan Üstü Genel Kurul sonunda yönetim kuruluna, Evren Özbey, Serhat Özbey, Bişar Özbey, Zekai Aktaş, Halil İbrahim Doğan, Recep İşçi, Hüsnü Eren, Zekeriya Güneş, Zafer Leblebici, Ali Aksoy, Mehmet Fatih Kaya asil üye olarak seçildi.

Yedek üye olarak, Mustafa Çalışkan, Gökmen Ökmen, Erdal Tüfekçi, Serap Özbey seçildi.

Denetleme Kuruluna asil üyeler Ufuk Merde, Semih Gürmen, Ali Yılmaz, yedek üye olarak Ali Yamaç, Abdurrahman Ayyıldız, Mehmet Akça seçildiler.

 


Haber Kaynak : Süleyman KOLLU


AKHİSARSPOR, PROFESYONEL LİGLERE VEDA ETTİ

OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP