GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

ANKARA´DAN AKHİSAR´A ÖDÜL

ANKARA´DAN  AKHİSAR´A  ÖDÜL

Çağlak Veteriner Hizmetleri Limited Şirketi Sahibi Veteriner Hekim Doğan ENSİVRİ, Hacettepe Kongre ve Kültür Merkezi´nde, Su ve Teknoloji Derneği (SUTEK) tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı?nın koordinasyonunda düzenlenen, ? 6. Su ve Çevre Konferans

Çağlak Veteriner Hizmetleri Limited Şirketi  Sahibi Veteriner Hekim Doğan ENSİVRİ, Hacettepe Kongre ve Kültür Merkezi´nde, Su ve Teknoloji Derneği (SUTEK) tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı?nın koordinasyonunda düzenlenen, ? 6. Su ve Çevre Konferansı´nda ?Çevre Dostu Hizmet Başarı Ödülü´ ne layık görüldü. 
   Ensivri ödülünü alırken ; ??Öncelikle  hazirunı selamlıyorum,Su ve Teknoloji Derneği (SUTEK)´ Bilim kuruluna,beni böyle bir ödüle layık gördükleri için teşekkür ediyorum.
Aynı zamanda Manisa Büyükşehir Belediyesi meclis üyesiyim ve şirketimden dolayı burada bulunmaktayım. Mensubu olmaktan gurur duyduğum  Manisa  Büyükşehir Belediyemizin de su ve arıtmaya yönelik çok büyük hizmetleri var ve bunda da diğer belediyelerin bu yöndeki yatırımlarını görünce bazen endişeye kapılıyorduk fakat bence belediyelerin bu sosyal sorumluluğu buradan bakınca da çok iyi yerine getirdikleri anlaşılıyor.
Bu hizmetlerden dolayı onlara da teşekkürlerimizi sunuyorum´ dedi.


Haber Kaynak : haber merkezi


BAŞKAN DUTLULU, AKHİSARLI MUHTARLARLA BULUŞTU

MESİR TİCARET FUARI KAPILARINI 30. KEZ AÇTI

YENİ ÜCRET TARİFESİNİN UYGULANMASI İÇİN TÜM SİSTEMLERDE GÜNCELLEME YAPILACAK

METEOROLOJİ UYARDI; “TOZ TAŞINIMI BEKLENİYOR”

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜYLE CBÜ ARASINDA PROTOKOL

23 NİSAN’DA MİNİK SITKI EFE, MANİSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ OLDU

23 NİSAN’DA MİNİK ALPEREN YUNUSEMRE KAYMAKAMI OLDU