SPOR

SPOR Haberleri

ARA VERMEK YOK

ARA VERMEK YOK

TFF 1. Lig takımlarından Akhisarspor, Koronavirüs tedbirleri kapsamında karşılaşmalara ara verildiği bu günlerde antrenmanlarına evden devam ediyor.

TFF 1. Lig takımlarından Akhisarspor, Koronavirüs tedbirleri kapsamında karşılaşmalara ara verildiği bu günlerde antrenmanlarına evden devam ediyor.  Çin´in Vuhan kentinde ortaya çıkıp kısa sürede dünyayı etkisi altına alan ve Dünya Sağlık Örgütü(DSÖ) tarafından pandemi ilan edilen Koronavirüs(Covıd-19) ile mücadele kapsamında Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından salgının yayılımını önleme amacıyla ikinci bir karara kadar tüm spor müsabakalarına ara verildiği geçtiğimiz günlerde açıklandı. Akhisarspor Yönetim Kurulu kararı ile verilen aranın önce Yılmaz Atabarut Spor Tesisi´nde yapılan antrenmanlarla değerlendirilmesi onaylandı, aradan kısa süre geçmeden antrenmanlara başlama tarihi ertleşmişti, kısa süre sonra ise tekrar karar değişikliğine gidilip evden çalışmalara devam edilmesi kararı alındı. Alınan karar doğrultusunda yeşil siyahlı ekibin teknik hocaları, oyuncular ile sosyal medya platformlarından haberleşip kondisyon ve becerilerinde eksilme olmamasına yönelik ortak çalışmalara devam edildiği bilgisi edinildi. Deneyimli Teknik Adam Yılmaz Vural ve ekibi, oyuncular ile sosyal medyadan iletişime geçip kendi özel mülklerinde antrenmanlarına bireysel gerçekleştirmelerine yönelik çalışma programı hazırladı.

EVDEKAL ÇAĞRISINA KULAK VERDİLER

EvdeKal çağrısına kulak veren Akhisarspor Yönetimi oyuncuların evden antrenmanlara devam etme kararı aldı. Alınan karar doğrultusunda evdeki özel alanlarında stortif faaliyetlerini sürdüren yeşil siyahlı ekip oyuncuları sosyal medya hesaplarından antrenman yaparken ki hallerini paylaştı. Akhisarspor resmi sosyal medya hesaplarından da bu paylaşımlara yer verildi. Yapılan paylaşımda ?Futbolcularımız teknik ekibimizin verdiği bireysel çalışma programlarını evlerinde sürdürüyor.. #evdekal #hayatevesığar? ifadelerini kullandılar.

HEDEF SÜPER LİG

TFF 1. Lig takımlarından Akhisarspor sezon başında şampiyonluk parolasıyla yola çıkmış ve girdiği kısır döngüden kısa sürede kurtulup gol problemlerini, evinde ya da deplasmanda puan kayıplarını geride bırakmış son sürat şampiyonluğa ilerlerken lige verilen ara taraftar grubunda endişeye sebep oldu. Antrenmanlara ara verilmesi kondisyonel eksikliğe sebep olabilir, fikrindeki yeşil siyahlı ekip taraftarı sosyal medyada evden antrenmanlara devam edildiğini görünce moral ve motivasyonda yükselme yaşadı. Taraftar ve kulüp arasındaki kırgınlıkların son bulduğu, Deneyimli Teknik Adam Yılmaz Vural´ın girişimleri sonucu tribünlerdeki doluluk oranının artması ve buna yönelik takımdaki olumlu ilerleme kulüp ile taraftar bağının ne denli önemli olduğunu gözler önüne sunmuştu.  Lige devam kararı geldiğinde coşkuyla takımını desteklemek isteyen taraftar sayısı da gün gün artıyor.

KARAR KESİN

Şampiyonluk hedefinde ilerleyen Akhisarspor, Süper lig´e yeniden çıkma düşüncesindeki kararlarının ne kadar net olduğunu bir kez daha gösterdi. Tüm dünyada spor müsabakaları ertelenmişken büyük kulüp oyuncuları kendilerini karantinaya alıp sosyal hayatla ilişkilerini komple kesip bu dönemi rahat geçirirken Akhisarspor oyuncuları bu dönemi dahi hedefleri doğrultusunda hareket ederek değerlendiriyor. 


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


AKHİSARSPOR, PROFESYONEL LİGLERE VEDA ETTİ

OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP