ATSO VE BORSA ÜYELERİ GIDA FUARINDA

ATSO VE BORSA ÜYELERİ GIDA FUARINDA

Üyelerinin Pazar paylarını, mesleki bilgi ve deneyimlerini arttırmak için üyelerini fuarlara götüren Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası ve Akhisar Ticaret Borsası son olarak Gıda ve Gıda Teknolojileri işiyle uğraşan üyelerini, 04-07 Eylül 2019 tarihlerinde İ

Üyelerinin Pazar paylarını, mesleki bilgi ve deneyimlerini arttırmak için üyelerini fuarlara götüren Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası ve Akhisar Ticaret Borsası son olarak Gıda ve Gıda Teknolojileri işiyle uğraşan üyelerini, 04-07 Eylül 2019 tarihlerinde İstanbul Tüyap Fuar Merkezinde düzenlenen ?27. Uluslararası Gıda ve Gıda Teknolojileri Fuarı?na götürdü.

Türk gıda sektörünün uluslararası buluşma noktası olan  Worldfood İstanbul Gıda Fuarı, 04-07 Eylül 2019 tarihleri arasında gıda dünyasını birçok yeni ürünle tanıştırdı. Worldfood İstanbul Gıda Fuarı 1000´den fazla markanın katılımıyla gıda sektörünün gövde gösterisine ev sahipliği yaptı.

ATSO ve Akhisar Ticaret Borsası, Üyelerinin böyle bir fuarı ziyaret etmekten dolayı memnun olduklarını, üyelerin memnuniyetlerinin devam ettiği sürece ATSO ve Akhisar Ticaret Borsası olarak üyelerini fuar ziyaretlerine götüreceklerini belirtti.

 


Haber Kaynak : haber merkezi


BAŞKAN DUTLULU ODA BAŞKANLARINI AĞIRLADI

MANİSA’DA SEFO COŞKUSU

YEŞİL GÜBRELEME ÇİFTÇİ VE DOĞA DOSTU

ATLI TERAPİ VE REHABİLİTASYON PROJESİ ÖZEL ÇOCUKLARDAN TAM NOT ALDI

CHP İLÇE DANIŞMA KURULU TOPLANTISI YAPILDI

BAŞKAN DUTLULU, AKHİSARLI MUHTARLARLA BULUŞTU

MESİR TİCARET FUARI KAPILARINI 30. KEZ AÇTI