ATSO EKONOMİ KONFERANSINA YOĞUN İLGİ

ATSO EKONOMİ KONFERANSINA YOĞUN İLGİ

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası tarafından organize edilen ‘2024’te Türkiye Ekonomisini Neler Bekliyor’ konulu konferans Finans Analisti İslam Memiş’in sunumuyla gerçekleşti.

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erol Şirin konferansın açılış konuşmasında, “Sayın başkanlar, değerli oda üyelerimiz ve kıymetli misafirler hepiniz programımıza hoş geldiniz. Yönetim Kurulu Başkanımız Sami Karaoğlan başka bir programa katılmak zorunda olduğu için bugün aramızda olamadı. Hepinize çok selamları var, diyerek sözlerine başladı.

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda ihtiyaçlar ve isteklere göre zaman zaman bu şekilde eğitim, söyleşi, konferans gibi etkinlikler düzenliyoruz. Bu konferansta bunlardan biri olacak. 

Hepimiz bir şekilde hayatımızı idame etmek için çalışarak emek vererek para kazanıyoruz ve ihtiyaçlarımızdan arta kalanlarla da yatırım yapmaya özen gösteriyoruz. Ekonomik şartların bu denli zorlaştığı bir dönemde finansal olarak nasıl hareket etmeliyiz, paramızı yatırımlarımızı nasıl değerlendirmeliyiz, bu ekonomik koşullar nereye doğru gidiyor ya da gidecek gibi kendi aramızda zaman zaman konuşuyoruz, mutlaka sizlerde eşiniz ile dostunuz ile bu konuları görüşüyorsunuzdur. 

Bu sebeple ekonomide bizi nelerin beklediğini, neler olabileceğini konunun uzmanlarından biri olan İslam Memiş Hocamızdan dinleyerek bireysel ekonomilerimize bir yol haritası çizmek, kafamızdaki sorulara cevap bulmak ve siz değerli katılımcılarımıza faydalı olmak istediğimiz için bu konferansı organize ettik. Çok faydalı bir konferans olacağına eminim.

Ben öncelikle bizleri kırmayarak konferans için burada bulunan İslam Memiş Hocamıza, organizasyonda emeği geçen çalışma arkadaşlarıma ve bizleri yalnız bırakmayan siz değerli üyelerimize çok teşekkür ediyor ve sözü İslam Hocamıza bırakıyorum.”dedi.

Finans Analisti İslam Memiş’in önemli bilgiler verdiği ve kendi düşüncelerini paylaşarak katılımcıları aydınlattığı program yaklaşık iki saat sürdü. Programın sonunda İslam Memiş’in imzaladığı kitapları Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası tarafından tüm katılımcılara hediye edildi. Programı başından sonuna kadar dikkatli bir şekilde takip eden katılımcılar Akhisar Ticaret ve Sanayi Odasına teşekkür ettiler.

 


Haber Kaynak : haber merkezi


GELECEĞİN SPORCULARI İÇİN TARAMA TESTLERİ DEVAM EDİYOR

ÇİFTÇİ EĞİTİM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

SU FİYATLARINA İNDİRİM YARIN BAŞLIYOR

BAĞCILARA VE ASMA YAPRAĞI ALICILARINA UYARI YAPTILAR

YENİ KİMLİK KARTI BAŞVURULARI SÜRÜYOR

ZAFER KARA'DAN ÖNEMLİ ZİYARETLER

ASGARİ TRAFİK ŞARTINI YERİNE GETİREMEYEN 174 İNTERNET HABER SİTESİNE MÜEYYİDE UYGULANMADI