ATSO´DAN DIŞ TİCARET BİLGİLENDİRME SEMİNERİ

ATSO´DAN DIŞ TİCARET BİLGİLENDİRME SEMİNERİ

Ticaret Bakanlığı ve Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB) koordinasyonu ile düzenlenen 2019 yılı Dış Ticaret Bilgilendirme Seminerleri kapsamında, Manisa ili bölgesinde Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ev sahipliğinde gerçekleşen programa firmalar

Ticaret Bakanlığı ve Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB) koordinasyonu ile düzenlenen 2019 yılı Dış Ticaret Bilgilendirme Seminerleri kapsamında, Manisa ili bölgesinde Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ev sahipliğinde gerçekleşen programa firmalar yoğun ilgi gösterdi.

Programın açılış konuşmasını yapan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Ulusoy; ?Son yıllarda ülkemizin dış ticaretinde önemli gelişmeler olmasına rağmen, hedeflenen rakamlara tam manasıyla ulaşılamamıştır. Bu gibi seminerler sayesinde siz değerli firma temsilcilerimizin çok daha bilinçli hale gelerek firmanızın ve ülkemiz ekonomik büyümesine katkı sağlamanız nihai amaçlarımızdandır. Sunum yapacak olan Ticaret Bakanlığımızın kıymetli temsilcilerine ve siz değerli katılımcılara teşekkür ediyorum? dedi.

Ticaret Bakanlığı Dış Temsilcilikler ve Uluslararası Etkinlikler Genel Müdürlüğü´nde görevli İhracatı Geliştirme Uzmanı Esin Şen, Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü Dış Ticaret Uzmanı Seda Kavruker ve Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü İhracatı Geliştirme Uzmanı Asım Çalış´ın sunumları ile katılımcılar İş Dünyası için Ticari Bilgiye Erişim, İhracatta Sağlanan Devlet Yardımları, Türk Ürünlerinin Yurtdışında Markalaşması, Türk Malı İmajının Yerleştirilmesi ve TURQUALITY´nin Desteklenmesi ile Yurt Dışı Birim Marka ve Tasarım Destekleri, Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi, Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği, E- Ticaret Sitelerine Üyelik Desteği, Pazara Giriş Belgelerinin Desteklenmesi ve Yurt Dışında Gerçekleştirilen Fuar Katılımlarının Desteklenmesi konularında bilgilendirildi.


Haber Kaynak : haber merkezi


ENERJİ SA'DAN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME ANLAMLI DESTEK

DUTLULU “AKHİSARLILARIN DESTEĞİYLE BİZ BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI ÖMER İŞÇİ'DEN ENGELSİZ YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’DA 461 SANDIKTA 138 BİN 841 SEÇMEN OY KULLANACAK

BAŞKAN DUTLULU, İFTARIN BEREKETİNİ AKHİSARLILARLA PAYLAŞIYOR

SELÇUK ÖZDAĞ CENGİZ ERGÜN’Ü MAL VARLIĞINI AÇIKLAMAYA DAVET ETTİ

HACET; “ŞANTİYELERDE, MÜHENDİSLERE YÖNELİK ŞİDDET SON BULSUN!”