AYAN ?ÖNCELİĞİMİZ PLAY-OFF?

AYAN ?ÖNCELİĞİMİZ PLAY-OFF?

Türkiye Basketbol Ligi(TBL) temsilcisi Akhisar Belediyesi Basketbol Kulübü Başkanı Alper Ayan basın açıklaması düzenleyerek ilk yarı değerlendirmesi yaptı.

21 Ocak Perşembe günü saat 13.00´de Akhisar Kapalı Spor Salonu´nda basın mensuplarıyla bir araya gelen Kulüp Başkanı, öncelikle tüm Akhisar halkını, spor camiasını ve taraftarlar grubunu selamlayarak konuşmasına başladı. Basın mensuplarına verdiği demeçte sıklıkla beklenilenin üzerinde bir başarı sağladıklarını, ilk hedeflerinin bu sene Lig´e tutunabilmek olduğunu belirttiği konuşmasında lider olmanın gururunu yaşadıklarının altını çizerek bu başarıyı bizde beklemiyorduk, dedi.

İlk yarı istenilenin ötesinde oyun sergilediklerinden bahseden Ayan, ikinci yarıya yönelik transfer yapma girişiminde olmayacaklarını, mevcut kadrolarına güvendiklerini ve en kötü ihtimalle Play-Off grubunda kalmak için mücadele edeceklerini açıkladı.
Konuşmasında kulübün sponsorlarına da teşekkürü eksik etmeyen Başkan Ayan, ilk günden bu yana destekçileri olan Alhatoğlu ve Baktat markaları başta olmak üzere irili ufaklı tüm sponsorlarına teşekkür etti.

YENİ SAHA MÜJDESİ

Kulübün ilk yarıda göstermiş olduğu performans üzerine düşüncelerini paylaşıp değerlendirmelerde bulunan Akhisar Basket Başkanı, Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu´ya ayrıca teşekkürlerini iletip yeni bir Kapalı Spor Salonu için çalışmaların başlatıldığı müjdesini de verdi.

EN ÇOK İZLENEN TAKIM HALİNE GELDİK

TBL maçlarının sosyal medya hesapları üzerinden canlı yayınlarında en çok rağbet gören karşılaşmaların Akhisar Belediyesi Basketbol takımı olduğunu ifade eden Başkan, en çok tercih edilen takım konumuna gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz, dedi. Basketbolseverlere ise önümüzdeki hafta Akhisar Basket´in oynayacağı mücadelenin TRT 2 ekranlarından naklen yayınlanacağını belirtti. Lig´in ikinci yarısıyla beraber Pazartesi ve Cuma günleri oynanan TBL mücadeleleri TRT 2 ekranlarından naklen yayımlanacak.

KOÇ LEVENT DEMİRCİ LİG ÜZERİNE

Akhisar Belediyesi Basketbol takımı Koç´u Levent Demirci devreye ilk sırada girmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Ayrıca Koç´luk kariyerindeki ilk yılında ve 6 sene forma giydiği Akhisar Basket´te olası şampiyonluğun hem kariyeri hem de manevi hissileri açısından çok onur verici olabileceğinin altını çizdi. Sözlerine devam eden Koç ?Halen hedefimiz Play-Off´lar. En kötü Play-Off grubunda sezonu bitirmek istiyoruz. İkinci yarı için transfer yapma isteğinde değiliz. Mevcut kadromuza çok güveniyorum. Çokta gençler. Şuan takımımızın yaş ortalaması 25. Şans verilmesi gereken bir ekibi bir araya getirdik. Onlarda aldıkları galibiyetler ile bunları bize gösteriyor. Şuan bulunduğumuz Lig´in maddi anlamda en kötü 4´üncü takımıyız ama zirvedeyiz. Sezon sonunda şampiyon olmayı gerçekten istiyoruz ve pes etmeden yola devam etmeliyiz.? ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


AKHİSARSPOR, PROFESYONEL LİGLERE VEDA ETTİ

OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP