GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

BAŞKAN ERGÜN MUHTARLARLA BULUŞTU

BAŞKAN ERGÜN MUHTARLARLA BULUŞTU

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün gerçekleştirdiği Akhisar programı kapsamında ilçemizdeki muhtarlar ile bir araya geldi.

25 Mayıs 2022 Çarşamba günü saat 15.30’da Şehit Necdi Şentürk Parkı içerisindeki Sinema Salonunda kırsal ve merkezdeki Akhisarlı muhtarlar ile buluşan Başkan Ergün’e MHP Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ödevli, Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Adalet ve Kalkınma Partisi Akhisar İlçe Başkanı Fatih Füzün, Milliyetçi Hareket Partisi Akhisar İlçe Başkanı Ahmet Namal, Milliyetçi Hareket Partisi Manisa İl Başkanı Murat Öner ve Akhisar Muhtarlar Derneği Başkanı İhsan Gümüş eşlik etti.

Akhisarlı Muhtarlar Başkan Cengiz Ergün’ü kapıda çiçekler ile karşıladı. Akabinde geçilen toplantı 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulması akabinde İstiklal Marşımızın okunması ile başladı.

Sözü ilk olarak Akhisar Muhtarlar Derneği Başkanı İhsan Gümüş aldı, ardından Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu konuşmasını gerçekleştirdi.

Besim Dutlulu’dan sonra konuşmasını yapmak için davet edilen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ilçemizde Manisa BŞB tarafından hayata geçirilen çalışmalar ve bundan sonra yapacağı projeler üzerine muhtarları bilgilendirdi ve muhtarlardan gelen taleplere kulak verdi.


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


GELECEĞİN SPORCULARI İÇİN TARAMA TESTLERİ DEVAM EDİYOR

ÇİFTÇİ EĞİTİM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

SU FİYATLARINA İNDİRİM YARIN BAŞLIYOR

BAĞCILARA VE ASMA YAPRAĞI ALICILARINA UYARI YAPTILAR

YENİ KİMLİK KARTI BAŞVURULARI SÜRÜYOR

ZAFER KARA'DAN ÖNEMLİ ZİYARETLER

ASGARİ TRAFİK ŞARTINI YERİNE GETİREMEYEN 174 İNTERNET HABER SİTESİNE MÜEYYİDE UYGULANMADI