BELEDİYE BAŞKANI ESNAFLA BİR ARAYA GELDİ

BELEDİYE BAŞKANI ESNAFLA BİR ARAYA GELDİ

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, İnönü Mahallesinde yapılacak yol kaldırım ve aydınlatma çalışmaları ile ilgili olarak bölge esnafı ve halkıyla Belediye Meclis Salonu´nda bir araya geldi.

Görüş alış verişinde bulunarak vatandaşın istekleri üzerine çalışma sergileyeceklerinin belirtildiği toplantı bölge halkı tarafından olumlu karşılandı. Konu üzerine Dutlulu tarafından yapılan paylaşımda ise ?İnönü Mahallesi 8-152-153-154 ve 157 sokaklarda yapacağımız yol, kaldırım ve aydınlatma çalışmaları ile ilgili bölge esnafımızı ve halkımızı bilgilendirdik, görüşlerini aldık. Yapacağımız hizmetlerde halkımız ile iletişim kurarak, onların istekleri doğrultusunda çalışmalarımızı hayata geçireceğiz.
Adil, katılımcı ve şeffaf belediyecilik anlayışıyla hizmetlerimize devam edeceğiz.? ifadeleri yer aldı.

İnönü Mahallesinde çalışmaların kısa süre içerisinde başlayacağı mesajı verilip vatandaşlar ile toplantı gerçekleştirilmesinin ardından Seyit Ahmet ve Reşat Bey Mahallelerinde yaşayan vatandaşlar da bir beklenti içerisine girdiler. Nitekim geçtiğimiz haftalar da bu bölgelerde parklandırma çalışmalarının yapılacağı belirtilmişti. Konu üzerine ve mahalledeki sorunların görüşüleceği toplantı diğer mahalle sakinleri tarafından da bekleniyor.


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


BAŞKAN DUTLULU ODA BAŞKANLARINI AĞIRLADI

MANİSA’DA SEFO COŞKUSU

YEŞİL GÜBRELEME ÇİFTÇİ VE DOĞA DOSTU

ATLI TERAPİ VE REHABİLİTASYON PROJESİ ÖZEL ÇOCUKLARDAN TAM NOT ALDI

CHP İLÇE DANIŞMA KURULU TOPLANTISI YAPILDI

BAŞKAN DUTLULU, AKHİSARLI MUHTARLARLA BULUŞTU

MESİR TİCARET FUARI KAPILARINI 30. KEZ AÇTI