Bisikletliler Down Cafeyi ziyaret etti

Bisikletliler Down Cafeyi ziyaret etti

Akhisar Belediyesi Zinde Yaşam Kulübü tarafından her hafta Perşembe günleri düzenlenen Bisikletliler Gölette bulunan Akhisar Sevgi Çocukları Down Cafeyi ziyaret etti.

Akhisar Belediyesi Zinde Yaşam Kulübü tarafından  her hafta Perşembe günleri düzenlenen Bisikletliler Gölette bulunan Akhisar Sevgi Çocukları Down Cafeyi ziyaret etti.

Akhisar Belediyesi Zinde Yaşam Kulübü tarafından her Perşembe akşamları düzenlen  bisiklet turuna katılan bisikletliler  bu haftaki turunda Anlamlı bir ziyareti gerçekleştirildi. Akhisar Belediyesi Zinde Yaşam Kulübü sorumlusu Erkan Pocacı,  Akhisar Zabıtası Erdal Önal ve Mehmet Deniz   önderliğinde Akhisar Belediyesi tarafınan forforlu yelekleri giydirilerek  saat 21.00 Belediyesi´nin önünden başladı.

 Her hafta farklı güzergah gezen bisikletliler bu hafta  Akhisar Zabıta ekipleri  önderliğinde bisikletliler  15 sokak üzerininden vergi dairesi önü, Tahir Ün caddesini geçerek eski hastane yolu üzerinden  Hergelen meydanından geçen bisikletliler  Tütün Otel kavşağından 167  sokak Pazar pazarı istkametine geçti. 167 Sokak Pazar pazarı yolundan devam eden biisikletliler yeni stadyum önü, Yılmaz Atabarut tesislerinden tekel tepoları yanından geçtiğimiz günlerde yeni açılan Akhisar Sevgi Çocukları Down cafeye ulaştı. Kafede bisikletlileri  Akhisar Sevgi Çocukları Down Cafe  yönetiminden  Mustafa Bayrak, Nuray Bayrak, Kenen Molla, Mehmet Saygı ve cafede çalışan özel karşıladı. Cafede kısa bir mola vereren bisikletliler buradan birer çay içerek ayrıldı. Akhisar Belediyesi Zinde Yaşam Kulübü sorumlusu Erkan Pocacı? Belediyemizce her hafta düzenlenen bisikletliler ile sizleri ziyarete geldik. Göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı sizlere ve özel çocuklara teşekkür ederiz? dedi. Nuray Bayraktarda ?Akhisar Belediyesi tarafından düzenlenen bisikletli evletlarımıza ve sizlere göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür eder kazasız belasız sürüşler dileriz? dedi. Akhisar Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Topaloğlununda katıldığı bisikletliler Akhisar Sevgi Çocukları Down cafeden ayrılarak Hüsnü Kahraman Kültür ve Yaşam Parkı Gölet alanında bir tur atarak gölet yolu üzerinden 1 nolu halı saha önü, Tariş yanından yine kontrollü bir şekilde Devlet Karayoluna çıkarak buradan 156 sokak´a dönerek Milli egemenlik meydanı Belediye önüne ulaşarak parkur sonlandırdı.

 Belediye önünde sonlandırılan parkurda bu hafta Bisikletliler  11 km yol da bisikletle pedal cevirdi. Her Hafta Perşembe akşamı saat 21.00 de  Akhisar Belediyesi önünden hareket edilecek olan Bisiklet Turlarına  tüm bisiklet severler davet edildi.

 


Haber Kaynak : erhan çelik


KUMAR OYNAYAN 5 KİŞİYE 38 BİN LİRA CEZA

AKHİSAR BELEDİYESİ 2021 ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

İSTANBUL´A KAR NASIL YAĞAR

AK PARTİ MANİSA İL KONGRESİ PAZARTESİ

Dijital Tarım Pazarına (Ditap) Kaydınızı Mutlaka Yaptırın!

COVİD-19 DENETİMLERİNDE 182.478 TL CEZAİ İŞLEM