CHP´Lİ GENÇLERDEN ŞEHİTLERE ANLAMLI ZİYARET

CHP´Lİ GENÇLERDEN ŞEHİTLERE ANLAMLI ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi Akhisar İlçe Gençlik Kolları üyeleri, Akhisar´ın kırsal mahallelerindeki Şehitliklerde temizlik yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi Akhisar İlçe Gençlik Kolları üyeleri, Akhisar´ın kırsal mahallelerindeki Şehitliklerde temizlik yaptı. CHP Akhisar İlçe Gençlik Kolları; Topluca, Ulupınar, Beyoba, Mecidiye, Erdelli, Efkafteke ve Dereköy Mahallelerine giderek şehitlikleri ziyaret etti ve temizlik yaptı. Eskiyen gönder bayrakları da yenilendi.                 
"UNUTMAYACAĞIZ?
Vatanı için tereddüt etmeden canı pahasına mücadele eden kahraman askerleri unutmadıklarını söyleyen CHP´li gençler, "Geçmiş zamanda vatanımız için, bayrağımız için şehit düşerek buraya defnedilen vatan büyüklerimizi unutmamız mümkün değildir. Onlar bizler için canını verirken, bizler onlar için hiçbir şey yapamamanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Uzun zamandır şehit mezarlıklarının durumu yakışıksız haldeydi ve biz de en azından onların mezarlarını temiz tutarak ebedi istirahatlarında huzur içinde yatmalarını isteyip, temizlik yaptık ve dua ettik." dedi


Haber Kaynak : haber merkezi


BAŞKAN DUTLULU ODA BAŞKANLARINI AĞIRLADI

MANİSA’DA SEFO COŞKUSU

YEŞİL GÜBRELEME ÇİFTÇİ VE DOĞA DOSTU

ATLI TERAPİ VE REHABİLİTASYON PROJESİ ÖZEL ÇOCUKLARDAN TAM NOT ALDI

CHP İLÇE DANIŞMA KURULU TOPLANTISI YAPILDI

BAŞKAN DUTLULU, AKHİSARLI MUHTARLARLA BULUŞTU

MESİR TİCARET FUARI KAPILARINI 30. KEZ AÇTI