GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

ÇOCUKLARA KÜTÜPHANE MÜJDESİ

ÇOCUKLARA KÜTÜPHANE MÜJDESİ

Akhisar´da yaklaşık 220 yıl önce ilk çocuk kütüphanesi olarak hizmete açılan ve 2013 yılında Akhisar Belediyesi tarafından restore edilen Zeynelzade Çocuk Kütüphanesi ve Çocuk Okuma Salonu, 6 yıl atıl durmasının ardından Akhisar Belediye Başkanı Besim Dut

Akhisar´da yaklaşık 220 yıl önce ilk çocuk kütüphanesi olarak hizmete açılan ve 2013 yılında Akhisar Belediyesi tarafından restore edilen Zeynelzade Çocuk Kütüphanesi ve Çocuk Okuma Salonu, 6 yıl atıl durmasının ardından Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu tarafından yeniden hizmete açıldı.Akhisar Garnizon Komutanı Hava İstihkam Albay Mehmet Şahin, Belediye Başkanı Besim Dutlulu ve Meclis üyelerinin katılımı ile gerçekleşen Zeynelzade Çocuk Kütüphanesi ve Çocuk Okuma Salonu, ilköğretim öğrencilerinin katılımı ile hizmet vermeye başladı.

Çocuk okuma ve etüt alanı hafta içi Cumartesi günleri saat 10.00 ile 18.00 arası ilkokul ve ortaokul öğrencilerine hizmet verecek.

Akhisar?da bu tür projeleri uzun vadede çoğaltacaklarını ifade eden Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, geleceğimizi oluşturan gençlerin ihtiyaçlarını giderebildikleri için mutlu olduklarını dile getirdi. Aydınlık nesillerin yetişmesine katkıda bulunmaktan gurur duyduklarını ifade eden Başkan Dutlulu, ?Zeynelzade Halk Kütüphanesi, 2007 yılında restore edildi ve 2013 yılında da belediyemiz tarafından kullanıma açıldı. Öncelikle emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Ne yazık ki, bu güzel binamız 6 yıldır boş duruyordu. Belediye başkanı olduktan sonra ilk yaptığımız iş, bu boş duran atıl binaları sizlere kazandırmak Akhisar halkının kullanımına açmak oldu. Bu amaçla, çocuk kütüphanesi olarak kullanılmış olan bu mekanı ilkokul ve ortaokul bölümleri olmak üzere pırıl pırıl çocuklarımızın hizmetine sunduk. Aydınlık nesillerimizin, gelişimine ve yetişmesine katkı da bulunabildiysek ne mutlu bizlere? dedi.

Kütüphanemizde yaklaşık 500 tane kitabımız yer alıyor. Kitaplığımızın sizlerin de katkıları ile daha da çoğalacağına inanıyorum. Aynı zamanda okuma ve etüt salonu olan bu kütüphanemiz çocuklarımızın eğitimi için de güzel bir alan olacak. Kütüphanemizde devamlı olarak belediyemizin çalışanları olacak, bakımları belediyemiz tarafından yapılacak ve kitap desteğimiz de devam edecek. Hafta içi ve Cumartesi günleri saat 10.00´dan 18.00´a kadar açık olacak kütüphanemizden tüm çocuklarımızın faydalanmasını istiyoruz. Sizlerden mahalleli olarak dileğimiz bu özel projelere sahip çıkmanızdır. Bu tür projeleri uzun vade de çoğaltmak için çalışmaya devam edeceğiz? dedi.

Ardından Akhisar Garnizon Komutanı Hava İstihkam Albay Mehmet Şahin ve Belediye Başkanı Besim Dutlulu öğrencilere çeşitli kırtasiye malzemeleri hediye ederek, birlikte vakit geçirdiler. Mahalle halkı da bu binayı çocukların hizmetine tekrardan sunduğu için Akhisar Belediyesi´ne ve Belediye Başkanı Besim Dutlulu´ya teşekkür etti.


Haber Kaynak : haber merkezi


ENERJİ SA'DAN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME ANLAMLI DESTEK

DUTLULU “AKHİSARLILARIN DESTEĞİYLE BİZ BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI ÖMER İŞÇİ'DEN ENGELSİZ YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’DA 461 SANDIKTA 138 BİN 841 SEÇMEN OY KULLANACAK

BAŞKAN DUTLULU, İFTARIN BEREKETİNİ AKHİSARLILARLA PAYLAŞIYOR

SELÇUK ÖZDAĞ CENGİZ ERGÜN’Ü MAL VARLIĞINI AÇIKLAMAYA DAVET ETTİ

HACET; “ŞANTİYELERDE, MÜHENDİSLERE YÖNELİK ŞİDDET SON BULSUN!”