DENİZBANK,ZİRAİ İLAÇ BAYİLERİ İŞBİRLİĞİ İLE ÜRETİCİYE AVANTAJLAR SAĞLIYOR

DENİZBANK,ZİRAİ İLAÇ BAYİLERİ İŞBİRLİĞİ İLE ÜRETİCİYE AVANTAJLAR SAĞLIYOR

DenizBank, Türkiye´nin her yerinde çiftçilerin hayatını kolaylaştırma ve finansal destek sağlama misyonu çerçevesinde Manisa Akhisar´da bulunan Zirai İlaç Bayileri ile önemli bir kampanyayı hayata geçirdi.

DenizBank, Türkiye´nin her yerinde çiftçilerin hayatını kolaylaştırma ve finansal destek sağlama misyonu çerçevesinde Manisa Akhisar´da bulunan Zirai İlaç Bayileri ile önemli bir kampanyayı hayata geçirdi.

Buna göre Üretici Kartları ile Akhisar´da bulunan tüm zirai ilaç bayilerinde alışveriş yapacak çiftçiler, Kasım 2019´a uzanan vade ve yüzde sıfır faiz avantajından yararlanabilecek. 

Çiftçiye en yakın, ihtiyaçlarını en iyi anlayan banka olma vizyonuyla çalışmalarına devam eden DenizBank, faaliyetlerini hayata geçirdiği iş birlikleri ile zenginleştiriyor.

Akhisar´da bulunan zirai ilaç bayileri ile Üretici Kart kapsamında iş birliği yapan DenizBank, çiftçilere çifte bahar yaşatmaya hazırlanıyor. Anlaşmaya göre Üretici Kart sahibi çiftçiler, kartlarıyla Akhisar´daki tüm zirai ilaç bayilerinde yapacakları alışverişlerde Kasım 2019´a uzanan vade ve yüzde sıfır faiz fırsatından yararlanabilecek.

Söz konusu anlaşmaya ilişkin tanıtım toplantısı25 Nisan 2019 Perşembe günü Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası´nda yapıldı. Toplantıya Akhisar Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet ULUSOY, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Feride Sakarya, sektörden Yönetim Kurulu Üyeleri , Sami KARAOĞLAN , Niyazi EDREMİT ve diğer Yönetim Kurulu Üyeleri , Denizbank Batı Anadolu Bölge Müdürü Hasan Özer ORHAN , Akhisar Çiftçievi Şubesi Müdürü Mehmet ÜZ, Akhisar Şubesi Müdürü Zülfü Kaplan, Tarım Bankacılığı Bölge Sorumlusu M.Kemal AYTAN , Tarım Bankacılığı Portföy Yöneticisi Hüseyin ÜZKAT, Kobi Portföy Yöneticisi Dilek Karakülah katılırken, DenizBank´ın tarım alanında sunduğu avantajlar detaylıca anlatılmıştır.

 

?Çiftçimizin ihtiyaçlarına en uygun çözümleri sunarak hayatlarını kolaylaştırma gayesiyle çalışıyoruz?

 

DenizBank Batı Anadolu Bölge Müdürü Hasan Özer ORHAN  konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; ?Tarıma yaptığımız büyük yatırımlar ve üreticimize tanıdığımız önemli avantajlarla, özel sektör bankaları arasında ilk sırada yer alıyoruz.Başta Üretici Kartımız olmak üzere tüm Tarım Bankacılığı ürün ve hizmetlerimiz ile çiftçimizin ihtiyaçlarına en uygun çözümleri sunarak hayatlarını kolaylaştırmayı hedefliyor, bu yönde yörenin önemli paydaşları ile işbirliklerimizi sürdürüyoruz. Üreticilerimiz zirai ilaç bayileri ile yaptığımız anlaşma kapsamında Üretici Kartları ile yapacakları alışverişlerde faizsiz ve Kasım 2019 vadeli ödeme avantajından yararlanacaklar. Bu yöndeki iş birliklerimiz artarak sürecek?.

Ticaret Odası Başkanı adına, basın bültenine, başkanın onayını da alarak bu şekilde ekleme yapabiliriz.

 

 

Akhisar Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet ULUSOYkonuyla ilgili yaptığı açıklamada da şunları söyledi: ?´Çiftçinin her zaman yanında olduğunu bildiğimiz Denizbank ile odamız üyesi zirai ilaç bayileri işbirliği neticesinde, Akhisar tarıma katkı sağlamak ve üreticilerimize destek olmak adına önemli bir kampanyayı hayata geçiriyoruz. Anlaşmaya göre Üretici Kart sahibi çiftçiler, kartlarıyla Akhisar´daki tüm zirai ilaç bayilerinde yapacakları alışverişlerde Kasım 2019´a uzanan vade ve yüzde sıfır faiz fırsatından yararlanabilecek. Türk tarımına katkılarından dolayı Denizbank ve katkı sağlayan üyelerimize teşekkür eder, Akhisar çiftçisine hayırlı olmasını dilerim.´´

 

Türkiye´de bir ilk olan ?Üretici Kart? hakkında

  • Çiftçiler Üretici Kartları ile; şeker, mazot, gübre, yem, tohum, tarım ilacı, tarım makineleri, yedek parça ve diğer tarımsal ihtiyaçları için üye işyerlerinden alışveriş yapabilirler veya Şube ve tüm ATM´lerden nakit çekebilir veya 3 yıla varan vadelerde Üretici Kart üzerinden taksitli kredi kullanabilirler.
  • Geri ödemeler DenizBank´ın tüm tarım kredilerinde olduğu gibi ürünün hasat tarihinde yapılabilir.
  • DenizBank şubelerinden, anlaşmalı üye işyerlerindeki POS makinelerinden ve ATM´lerden Üretici Kart başvurusu yapılabiliyor. Ayrıca cep telefonuna URETICI yazıp T.C. kimlik numarası ve bulunulan ilin plaka kodunu aralarında birer boşluk bırakıp 3280´e SMS göndererek de Üretici Kart başvurusu yapılabiliyor.
  • Turkcell faturaları için Üretici Kart´a otomatik ödeme talimatı vererek yıllık 600 TL´ye kadar olan cep telefonu faturaları faiz ödemeden hasada ertelenebilir. Kampanyaya katılım için cep telefonundan 3280´e TURKCELL yazıp gönderilmesi yeterli.
  • Her ay düzenli ödenmesi gereken Bağ-Kur primleri ve tarımsal faturalar için otomatik ödeme talimatı vererek ödemeler hasada ertelenebilir.
  • Üretici Kart Ödemeleri tüm DenizBank Şubeleri ile PTT merkez ve şubelerinden yapabilir.
  • Tarımsal elektrik ve su faturaları Üretici Kart üzerinden otomatik ödemeye alınabilir uygun faiz oranı ile hasatta ödenebilir.

 

DenizBank Hakkında

DenizBank, 1997 yılında bir bankacılık lisansı olarak Zorlu Holding tarafından Özelleştirme İdaresi´nden satın alınarak yolculuğuna başladı. Ekim 2006´da Avrupa´nın önde gelen finans gruplarından Dexia bünyesine katılan banka, 6 yıl boyunca Dexia ana hissedarlığında faaliyetlerini sürdürdükten sonra, 28 Eylül 2012 itibarıyla Rusya´nın en büyük bankası Sberbank çatısı altında hizmet vermeye başladı. 1 Temmuz 2013 itibarıyla ise Citi´nin Türkiye´deki Bireysel Bankacılık Bölümü´nü, 600 binden fazla müşteri ve 1.400´e yakın çalışanı ile devraldı.

DenizBank Finansal Hizmetler Grubu, 2003 yılında çeşitli finansal hizmetleri aynı çatı altında toplayan bir ?finansal süpermarket? oluşturmak amacıyla kuruldu. DenizBank Finansal Hizmetler Grubu´nun, Türkiye´nin 81 ilinde, iştiraklerin şubeleri dâhil toplam 754 şubesi ile 14 bine yakın çalışanı bulunmaktadır. DenizBank Finansal Hizmetler Grubu´nda DenizBank´ın yanı sıra beş yerli ve üç uluslararası finansal iştirak, altı yerli finansal olmayan iştirak ve Bahreyn´de bir şube bulunmaktadır. DenizYatırım, Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, DenizPortföy Yönetimi, DenizLeasing, DenizFaktoring, Intertech, DenizKültür, Ekspres Bilgi İşlem ve Ticaret, Deniz Kartlı Ödeme Sistemleri, Açık Deniz Radyo-TV ve Bantaş Grubun yerli; EuroDeniz, DenizBank AG ve DenizBank Moscow ise uluslararası iştirakleridir.

 

 


Haber Kaynak : haber merkezi


BAŞKAN DUTLULU ODA BAŞKANLARINI AĞIRLADI

MANİSA’DA SEFO COŞKUSU

YEŞİL GÜBRELEME ÇİFTÇİ VE DOĞA DOSTU

ATLI TERAPİ VE REHABİLİTASYON PROJESİ ÖZEL ÇOCUKLARDAN TAM NOT ALDI

CHP İLÇE DANIŞMA KURULU TOPLANTISI YAPILDI

BAŞKAN DUTLULU, AKHİSARLI MUHTARLARLA BULUŞTU

MESİR TİCARET FUARI KAPILARINI 30. KEZ AÇTI