DİYETİSYEN NİL KANAT BLUE LİFE SAĞLIKLI YAŞAM MERKEZİ’NDE

DİYETİSYEN NİL KANAT BLUE LİFE SAĞLIKLI YAŞAM MERKEZİ’NDE

Sağlıklı yaşam ilkesiyle hizmetlerine tüm hızıyla devam eden Blue Life, Diyetisyen Ayşe Nil Kanat’ı bünyesine kattı ve bölge halkının ihtiyaç duyduğu sağlık hizmetini kaliteli bir şekilde sunmaya devam ediyor.

DİYETİSYEN AYŞE NİL KANAT KİMDİR?

Diyetisyen Nil Kanat 1997'de Akhisar’da doğdu. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünü bitirdikten sonra 1 yıl boyunca Üniversite Hastanesi’nde intern görevini yaptı. Sonrasında 3 ay İstanbul Ataşehir Live Light bünyesinde çalışan A. Nil Kanat, Akhisar’da Fizyo Sport Club’da meslek hayatına devam etti. 20 Eylül Pazartesi itibariyle Blue Life Sağlıklı Yaşam Merkezi’ndeki görevine başladı.

Kanat, yaptığı açıklamada: “Blue Life Sağlıklı Yaşam Merkezi’ne katıldığım için çok mutluyum. Diyet yapmak kimse için zor değil. Bölgemizde sağlıklı zayıflamak, beslenmek ve kilosunu kontrol etmek isteyen tüm danışanlarımız için hizmet vermeye hazırız. Umarım diyetisyen-danışan ilişkisinin çok ötesinde, danışanlarımızla bir aile olabiliriz.” ifadelerini kullandı.

Diyetisyen Nil Kanat, sağlıklı zayıflama, kilo alma, kilo koruma, gebelik öncesi-gebelik ve laktasyon döneminde beslenme hastalıklarında beslenme, çocuklarda beslenme davranışları bozuklukları tedavisi gibi sağlıklı beslenme ile ilgili her konuda danışanlarına hizmet verecek.


Haber Kaynak : haber merkezi


ENERJİ SA'DAN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME ANLAMLI DESTEK

DUTLULU “AKHİSARLILARIN DESTEĞİYLE BİZ BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI ÖMER İŞÇİ'DEN ENGELSİZ YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’DA 461 SANDIKTA 138 BİN 841 SEÇMEN OY KULLANACAK

BAŞKAN DUTLULU, İFTARIN BEREKETİNİ AKHİSARLILARLA PAYLAŞIYOR

SELÇUK ÖZDAĞ CENGİZ ERGÜN’Ü MAL VARLIĞINI AÇIKLAMAYA DAVET ETTİ

HACET; “ŞANTİYELERDE, MÜHENDİSLERE YÖNELİK ŞİDDET SON BULSUN!”