DUTLULU, ?BİZ HEP BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ?

DUTLULU, ?BİZ HEP BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ?

Millet İttifakı´nın Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlu, Namlu Makine´yi ziyaret ederek fabrika işçilerinin sorunlarını dinledi ve projelerinden bahsetti.

Millet İttifakı´nın AkhisarBelediye Başkan Adayı Besim Dutlu, Namlu Makine´yi ziyaret ederek fabrika işçilerinin sorunlarını dinledi ve projelerinden bahsetti.

Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti´nin oluşturduğu Millet İttifakı´nın Akhisar´daki ortak Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Namlu Makine´de çalışan fabrika işçileri ile buluşan Besim Dutlulu, Akhisarlılarla sürekli diyalog halinde olacağını dile getirdi.

31 Mart yerel seçimlerinden sonra Akhisar´a yapacakları hizmetleri fabrika çalışanlarına anlatan Besim Dutlulu, Akhisar´ın artık hak ettiği hizmete kavuşacağını söyledi. Akhisar´a yapacakları proje ve hizmetlerle ilçenin değerini arttıracaklarını ifade eden Besim Dutlulu, Akhisarlılar ile sürekli iletişim halinde olacaklarını söyleyerek şu şekilde konuştu: ?Akhisarlıların istekleri bizim için çok önemli.  Akhisar´da çözülmesi gereken çok sorun var. Bu sorunları çözmek için sizinle birlikte çalışacağız. Akhisar Belediyesi artık ulaşılamaz bir belediye olmayacak. Akhisarlılar ile sürekli diyalog halinde olacağız. Çünkü biz hep birlikte güçlüyüz.?  


Haber Kaynak : haber merkezi


BAKIRLIOĞLU “KUYRUKLARI, EMEKLİNİN ÇİLESİNİ MECLİS ARAŞTIRSIN”

İYİ PARTİ ESKİ İLÇE BAŞKANI CHP’YE GEÇTİ

BESİM DUTLULU MAZBATASINI ALDI

BAKIRLIOĞLU; “VATANDAŞ ENFLASYONA YETİŞEMİYOR”

MİLLETVEKİLLERİ VE BAŞKAN ADAYLARI OYUNU KULLANDI

ÖMER İŞÇİ’YE OLAN SEVGİ ÇINARLIKAPI’YA SIĞMADI

DUTLULU 'SANAYİ ARTIK DAHA GÜVENDE' DİYOR